lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
που εισαι φιλαρακιεκλασε μεντες ο δικος σου
μην του μιλας ετσι αποτομα λερωνει το βρακακι του
τι λεει ρε μπρουκλη![]()
που εισαι φιλαρακιεκλασε μεντες ο δικος σου
μην του μιλας ετσι αποτομα λερωνει το βρακακι του
τι λεει ρε μπρουκλη![]()
στραπονακια μαζεψουμεχρι τωρα απο την μπροστινη δεν εβλεπα και κατι
τουλαχιστον οταν δειξεις την πισηνη οψη ο κωλος θα φενεται , οχι οπως μπροστα![]()
![]()
![]()
![]()
και σε παιρνουν ματι οι μπετατζηδες απεναντι ετσι;συνηθως απλωνω γυμνος τα ρουχα
οποτε ο φιογκος δεν εχει χρησημοτητα![]()
εδω μωρε περναει η ωρα πειραζοντας το ζαβο της παρεαςπου εισαι φιλαρακι![]()
και εγω εχω μια απορεια ρεμεχρι τωρα απο την μπροστινη δεν εβλεπα και κατι
τουλαχιστον οταν δειξεις την πισηνη οψη ο κωλος θα φενεται , οχι οπως μπροστα![]()
![]()
![]()
![]()
καλα ρε μαλακα εσενα σε ξεφτυλισε σε εβαλε με κεφαλαιακαι σε παιρνουν ματι οι μπετατζηδες απεναντι ετσι;![]()
![]()
εδω μωρε περναει η ωρα πειραζοντας το ζαβο της παρεας
λεω να ανοιξω θρεντ με θεμα
ποιος θα πρωτογαμηση τον σταμουλη![]()
πες του και οτι γαμας ....δεν παιζεις....γαμας.....δεν το χει καταλαβειτο νου σου, οσο ειναι το ενα χερι μου, εισαι ο μισος
το νου σου, σα λεμονι θα σε στριψω![]()
αδερφη του ελεους τι κανεις?πες του και οτι γαμας ....δεν παιζεις....γαμας.....δεν το χει καταλαβει![]()
GL τα μισααδερφη του ελεους τι κανεις?
τα αλλα μισα που τα χεις κρυμμενα πισωγλεντακιαGL τα μισα![]()
μονο ο κλωνος μου ξερει, οταν μαθεις ποιος ειναι θα σου πωτα αλλα μισα που τα χεις κρυμμενα πισωγλεντακια![]()
πιπα κωλο θα σε παει ο γαλαταςμονο ο κλωνος μου ξερει, οταν μαθεις ποιος ειναι θα σου πω![]()
ολα καλα φιλε....εφαγα το μεσημερι τα κλασικα μπριζολακια με χορτα και φετα και τωρα ετοιμαζομαι μετα την σιεστα για την απογευματινη βολτα μου......εριξα και εναν πουτσο σε ενα κωλαρακι το πρωι.....το βραδυ θα πιω τα ουισκακια μου παρεα με την αγαπημενη μου μουσικη απο νατασα θεοδωριδου....αδερφη του ελεους τι κανεις?
ολα καλα φιλε....εφαγα το μεσημερι τα κλασικα μπριζολακια με χορτα και φετα και τωρα ετοιμαζομαι μετα την σιεστα για την απογευματινη βολτα μου......εριξα και εναν πουτσο σε ενα κωλαρακι το πρωι.....το βραδυ θα πιω τα ουισκακια μου παρεα με την αγαπημενη μου μουσικη απο νατασα θεοδωριδου....![]()
οχι....μου μαγειρευουν στα στουντιο ,οπου ειμαι καλος πελατης.περναω ριχνω ενα πηδημα και παιρνω και το φαι στο ταπερ.....κι εσύ με τη μαμά σου μένεις?
αα εγω μονος καλησπερα Αντιγονη και καλη Βδομαδα !!!κι εσύ με τη μαμά σου μένεις?
οχι....μου μαγειρευουν στα στουντιο ,οπου ειμαι καλος πελατης.περναω ριχνω ενα πηδημα και παιρνω και το φαι στο ταπερ.....![]()