axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Αυτος εισαι τυπε μου !!!!να σε βαλω λιγο μεζεδακι μπεκρη μεζε και με πατατες και με τσιπουρο οτι πρεπει
Αυτος εισαι τυπε μου !!!!να σε βαλω λιγο μεζεδακι μπεκρη μεζε και με πατατες και με τσιπουρο οτι πρεπει
κοσνικ καλε μου,τιποτα.χαρα μου να συμφωνουν οι αλλοι μαζι μου και να με ευχαριστουν κιολας![]()
Γεια σου φιλε μου.....Χαριδημε![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχα οποιος κρινει τους ανθρωπους απ αυτο ειναι τελειως μαλακας.
πολύ μου αρέσει αυτό
το "καλό μου" θα ήταν ακόμα καλύτερο![]()
πολύ μου αρέσει αυτό
το "καλό μου" θα ήταν ακόμα καλύτερο
Ζαχαρίας![]()
ωω μα τι τζεντλεμαν ;) ;) και ειχα την αισθηση οτι θα με βρισεις
να ανησυχησω;;;
κοσνικ καλε μου,τιποτα.χαρα μου να συμφωνουν οι αλλοι μαζι μου και να με ευχαριστουν κιολας![]()
Εγω απλα συμφωνησα μαζι σου........Δεν σε ευχαριστησα ....Μην λεμε κι οτι θεμε ε??????
Η ευχαριστηση ειναι για το αλλο εξαμηνο
ρε δεν ειπα οτι με ευχαριστησες,στον κοσνικ πηγαινεεγω ανησυχησα που συμφωνουμε και μονο
![]()
ρε δεν ειπα οτι με ευχαριστησες,στον κοσνικ πηγαινεεγω ανησυχησα που συμφωνουμε και μονο
![]()
χαχαχαχαχα μαλακες δε θα με μπερδεψετε εσεις..ο ενας συμφωνησε ο αλλος ευχαριστησε.ας συνουσιαστουμε τωρα.
εσένα σήμερα![]()
καλο αρρωστακι εισαι και συχαχαχαχαχα μαλακες δε θα με μπερδεψετε εσεις..ο ενας συμφωνησε ο αλλος ευχαριστησε.ας συνουσιαστουμε τωρα.
χαχαχαχαχα μαλακες δε θα με μπερδεψετε εσεις..ο ενας συμφωνησε ο αλλος ευχαριστησε.ας συνουσιαστουμε τωρα.
τον μπαρο τον σεβομαι