Σημερα το προγραμμα διπλα εχει Καντυ
επειδη δεν μπορω να παω θα κανω μια αφιερωση στην Βιλα
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Eφτασα στο σπιτι του γυρω στις 11 το βραδυ.Ανοιξα την πορτα του ανσασερ και με περιμενε ενας μικρος δρομος προς το διαμερισμα γεματος ροδοπεταλα."Πολυ ρομαντικος"σκεφτηκα.Ακολουθησα το μαδημενο τριανταφυλλο προς την μισοανοιχτη πορτα.Μπηκα μεσα με εναν απιστευτο αερα..σαν να ειχα ξαναπαει.Με περιμενε ενα ποτηρι κοκκινο κρασι πλαι στο δικο του και μια ιδεα απο γνωστο αντρικο αρωμα..
"Σε περιμενα πως και πως να ερθεις.." ειπε και με φιλησε με τον τροπο-τον γαμημενο εκεινο τροπο-που με τρελενε απο την αρχη.
Με εσπρωξε στον χαμηλο καναπε που ειχε στο σαλονι..δεν προλαβα να παρω ανασα!Δεν με ενοιαζε ομως..το μονο που ηθελα τρελα εκεινη τη στιγμη ηταν να γαμηθω μαζι του!Εβαλε το χερι κατω απο την φουστα..ξεκουμπωσα το παντελονι του.
"Θελω να σε γλυψω"ειπα..και γονατησα στο καναπε!Καπνιζα,επεινα κρασι και τον εγλυφα ενω τον κοιτουσα στα ματια..!Αυτη ηταν η πιο ερωτικη στιγμη που ειχα ζησει μεχρι τοτε..
"Εισαι εκφυλακι?πως το κανεις αυτο?Με τρελενεις!!!!Το κανεις και σε αλλους?Τρελενεις κι αλλους ετσι?"
"οχι..τρελενω μονο εσενα!!Θελω να σε γλυφω παντα ετσι.."
Το κρασι τωρα κυλουσε πανω του ενω καπνιζα το τσιγαρο μου..ενω τον εγλυφα!
Δεν αντεξε..με γυρισε και μπηκε μεσα μου ενω σπαραζα απο ηδονη!
Ο πιο ομορφος οργασμος της ζωης μου!Ακολουθησαν κι αλλοι..δακρυβρεχτοι!Μα κανενας δεν ηταν σαν τον πρωτο.Αναμεσα στα βρεγμενα σεντονια και στα επομενα πρωινα..τον συναντησα αρκετες φορες απο τοτε!Ο ερωτας μαζι του ηταν διαφορετικος.Ειχε χημεια..ειχε κραυγες ηδονης και καυλομενες ματιες..μεχρι το πρωι.Μεχρι το επομενο βραδυ..αργα.
καποια γκαυλιαρα με τα διηγηθηκε ..........