Επισκέπτης
μουφα η φωτο τυπε
τωρα επαληθευτηκεοτι ειναι οντως ο τριαντης
Εσένα συγκεκριμένα θα στη στείλω και σε πιο μεγάλο μέγεθος......
μουφα η φωτο τυπε
Θωρηκτο τυπε,βυζαρες που παλιοτερα εβαζε λαδι να γυαλιζει και κωλαρα απιστευτη αλλα την εκοψα ξεπετα και διστασααυτη ναι :oμε τις βυζαρες σωπα ρε,εδωσες τρελη πληροφορια τωρα φιλε πιστολερο
αδυνατισες πολυ ρε μαν :o
ελα τυπε ο τριαντης ειναιη γνωμη μου ειναι οτι αλλα ειπαμε να κανεις και αλλα εκανες :S
ουτε μπορουμε να πιστοποιησουμε οτι εισαι εσυ στη φωτο,ουτε φαινεται τιποτα για να το συγκρινουμε με τις φωτογραφιες του απολυτου...
αρχιζω να εχω την αισθηση οτι θελεις να μας παραπλανησεις τυπε.... :-
αρχιζω και καταληγω κι εγω τυπε σε αυτο το συμπερασμα.... ειναι περιεργα τα κολπα που μας κανει ο κιθαρας για να μας μπερδεψει...μουφα η φωτο τυπε
ολη μερα παρκαδες κανει ρε τυπεαδυνατισες πολυ ρε μαν :o
τυπε για να φανταστεις οτι εχουμε δικιο δεν βαζει καν φωτο απτα δοντια του για να συγκρινουμε ;)αρχιζω και καταληγω κι εγω τυπε σε αυτο το συμπερασμα.... ειναι περιεργα τα κολπα που μας κανει ο κιθαρας για να μας μπερδεψει...
Απόλυτς,αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι προσπαθείς να μας σπα΄σεις τα νεύρα.....πείτε του ρε παιδιά πως λε΄γεται αυυτό το σάιτ,που μπορεί να τσεκάρει κάποιος αν είναι μούφα ή φώτο ή όχι,να το δει και ο ίδιος και να μας αφήσει
αυτό εδώ λες?
Το κυνηγι των μιλφ ειναι δυσκολο τυπε,κρυβει πουτανοπαγιδεςκι εγω ετσι την εκοβα τοσα χρονια που δεν την επαιρνα και τωρα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο
τι διαφορα εχει η φωτο που εβαλες με αυτη ρε αβραμοτριαντη?Α γεια σου.....άντε μπας και τον πείσουμε
Πολυ ξεπετοκατασταση τυπε στη φυλης,γι αυτο τελευταια παω στα σιγουρα..Σημερα ειδα στο92 ενα απιστευτο ξανθο -κορμαρα αλλα δεν το ρισκαρα,εχει γεμισει κομοδινα η φυλης :-ε οχι και δυσκολο ρε μαν...τουλαχιστον τα μισα μιλφ ειναι πολυ παουερ...
οι πιτσιρικες οι 3/4 ειναι φολες :-
Ρε πόσο γρήγορα ποστάρεις;;; ο χρονικός περιορισμός αν υπάρχει(3 χρόνια στο site δεν τον έχω πάρει χαμπάρι) είναι μικρότερος του ενός λεπτού.γαμω το φορουμ και τους περιορισμους του στα ποστ
βγαλτε τους χρονικους περιορισμους αναμεσα στα ποστ, γιατι κολλαει το συμπαν
γυρω στα 10-30 δευτερολεπτα ειναιΡε πόσο γρήγορα ποστάρεις;;; ο χρονικός περιορισμός αν υπάρχει(3 χρόνια στο site δεν τον έχω πάρει χαμπάρι) είναι μικρότερος του ενός λεπτού.
τυπε εσυ τι πιστευεις ειναι ή οχι ο τριαντης?απολυτε κιπ απ δε γκουντ γουορκ
δε βλεπω να βγαζει το σκ ο κιθαρας
κιθαρα προσεχε εισαι σε ηλικια για εμφραγμα
αμα χαλασαν κ οι πουτανες, τι να πω, που παει αυτος ο κοσμος..Πολυ ξεπετοκατασταση τυπε στη φυλης,γι αυτο τελευταια παω στα σιγουρα..Σημερα ειδα στο92 ενα απιστευτο ξανθο -κορμαρα αλλα δεν το ρισκαρα,εχει γεμισει κομοδινα η φυλης :-