inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ενταξυ , αλλα μανιταρια δε πολυτρωω
βγαινουν ?
αμα δε βγαινουν θα σου κανω το κρεβατι χωρις να τα βγαλω κι εγω
οχι δεν βγαινουν >
Ενταξυ , αλλα μανιταρια δε πολυτρωω
βγαινουν ?
αμα δε βγαινουν θα σου κανω το κρεβατι χωρις να τα βγαλω κι εγω
Οχι,ποια ειναι;Βασικα μια ακομα που θα πηδαγα απο το αλκαμενους 113 ειναι μια λιθουανη νταρντανα μιλφ που δουλευε παλιοτερα φυλης 92,την εχω στα υποψιντην τατιανα γαμησα την εχεις δει?
οχι δεν βγαινουν >
που ειναι?Είναι σε μπλακ λάιτ τραβηγμένη όμως,σου κάνει απόλυτε;;;;
που ειναι?
τυπε κανε αυτο που ειπε ο μεμοςΕίναι σε μπλακ λάιτ τραβηγμένη όμως,σου κάνει απόλυτε;;;;
στο νεκροτομειο τυπεπου ειναι?
η φωτο που ειναι? δε την βλεπουμε :SΣε UV light
Θα τη βάλω σε 5' ως αβατάρ,και θα την αφήσω για ένα 10λεπτο,μετά θα τη σβήσω!
ωπ.....κυριος ο κιθαρας!!!! εγω βιαστηκα..περιεργο.... για καποιο λογο ο κιθαρας αποφευγει να κανει πραξη την υποσχεση του...τι να φοβαται αραγε? εσυ τι λες απολυτε τυπε? τι φοβαται ο κιθαρας και δε βαζει φωτογραφια?
τυπε σε λιγο θα βαλει και μηχανισμο αυτοκαταστροφης της φωτοπεριεργο.... για καποιο λογο ο κιθαρας αποφευγει να κανει πραξη την υποσχεση του...τι να φοβαται αραγε? εσυ τι λες απολυτε τυπε? τι φοβαται ο κιθαρας και δε βαζει φωτογραφια?
Η Ευα πρεπει να ειναι που ζηταγε +20 για κωλο πριν 2-3 χρονια στο 92.Την πετυχα 2 πρωινα στην αλκαμενους εκανε και ακαπωτο.ποια λες ρε?
δεν πρεπει να την εχω δει...
μιλφ απο 92 μονο την ευα θυμαμαι,αλλα τσεχα δεν ηταν?απωθημενο την εχω αυτη ,τι μκλας ειμαι που δεν την ειχα γαμησει
εχω παρει και τη ναταλια απο αλκ113,ενα τζιλφ ξανθο.για τον πουτσο ειναι ολες μονο η μαρια αξιζει
Θα τη βάλω σε 5' ως αβατάρ,και θα την αφήσω για ένα 10λεπτο,μετά θα τη σβήσω!
μουφα η φωτο τυπεωπ.....κυριος ο κιθαρας!!!! εγω βιαστηκα..
η γνωμη μου ειναι οτι αλλα ειπαμε να κανεις και αλλα εκανες :SΣε 10' φεύγει
Ορίστε μεμο...για πες μας τη γνώμη σου.....