apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σαν τον αβραμη δηλαδη τυπεΟ Τριαντης ειναι της κλασσικης.
Ομποε, φαγκοτα, κλαρινετα, τρομπονια τα κανει ασηκωτα μετα...
σαν τον αβραμη δηλαδη τυπεΟ Τριαντης ειναι της κλασσικης.
Ομποε, φαγκοτα, κλαρινετα, τρομπονια τα κανει ασηκωτα μετα...
αβραμοτριαντη την εριξες επειδη κατεχεις τον τιτλο εθνικο τεκνό ή λογω την φατσας σου?
Για Bon Jovi τον κόβω πα΄ντως αυτόν
αυτος τυπε
σαν τον αβραμη δηλαδη τυπε
αυτος που ελεγες οτι εχει εφεση στα "καρφωματα"? ..κ δε του φαινοτανε
τυπε ο κιθαρας ειναι ο αβραμης που ανεφερες στο thread του ευρωμπασκετ οτι γουσταρει το "μπασκετακι"?
την χαιρετισα εγω προσωπικα χτες ρε κηπαρχηΑπόλυτε.......έχεις χαιρετίσματα από τον Φέθρυ.....ξέρεις εσύ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
το αγαπημενο τραγουδι του αβραμη
και μετα λεει οτι δεν ειναι ο τριαντης
τυπε αν τον δεις στο παρκο ντυμενο προσκοπακι με το πλατινε μαλλακι του και το βαμμενο νυχακι του θα του φαινεταιαυτος που ελεγες οτι εχει εφεση στα "καρφωματα"? ..κ δε του φαινοτανε
Το ονομα σου ειναι Κρις Φυτιλις;
αβραμοτριαντη τι σχεση εχει το ποτε δημιουργηκε το συκο-τρημα αυτο με το αν το ακουει ο τριαντης?δηλαδη εσυVarsity Fanclub
Origin Los Angeles, California, U.S.
Genres Pop, R&B
Occupations Dancers, singers, songwriters, actors
Years active 2006–present
Ούτε αυτό δε μπορείς να στηρίξεις ρε μαλάκα
Ο Τριάντης ήταν πριν καμιά 15αρια χρόνια.....και αυτοί φτιάχτηκαν 2006,....και το χρησιμοποιείς ως επιχείρημα,για να πεις ότι είμαι ο Τριάντης;;;;;
Πόσο στόκο έχεις στο ξερό σου ρε μαλάκα;;;;;;; ΠΟΣΟ;;;;;;;;;
καλως την κιουρια...
αβραμοτριαντη τι σχεση εχει το ποτε δημιουργηκε το συκο-τρημα αυτο με το αν το ακουει ο τριαντης?δηλαδη εσυ?
εσυ μπορει να μην φας τυπετωρα τυπε με πληγωσες αφανταστα απ'τη στεναχωρια μου παιζει κ να μη φαω για μεσημερι
ας κρινει ο λαος του μπουρδελα τυπεΚαι για να τελειώνουμε,άει τράβα να ασχοληθείς με τους αρχιψεύταρους του φόρουμ,σαν τον Λίλα και τον μπάρμπεκιου λάβερ........κολλάτε καλύτερα.....εδώ πέρα δε σε παίρνει μαλάκα ;)