Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Κοίτα πρώτα τα χάλια σου,που μπορείς να γαμήσεις μόνο Ρωσίδες επί πληρωμή,γιατί χωρίς πληρωμή καμία δε θα σου καθόταν,και μετά σχολίασε τους άλλους :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τι διάσημος ρε βρωμιάρη;

Ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει.......είναι γνωστός μόνο σε κυκλώματα καθυστερημένων..... :jerking: :jerking:
για σενα λεω το διασημος...

αν εισαι (που μεχρι στιγμης το εχει αποδειξει ο απολυτος) ο τριαντης, ε τοτε σε ξερει αρκετος κοσμος  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κοίτα πρώτα τα χάλια σου,που μπορείς να γαμήσεις μόνο Ρωσίδες επί πληρωμή,γιατί χωρίς πληρωμή καμία δε θα σου καθόταν,και μετά σχολίασε τους άλλους :2funny:
μια φορα σε ενα σουβλατζιδικο την επεσα και σε μια ελλεηνιδα τυε για να μου χαλασει πενηνταρικο  :rockon:

Επισκέπτης
για σενα λεω το διασημος...

αν εισαι (που μεχρι στιγμης το εχει αποδειξει ο απολυτος) ο τριαντης, ε τοτε σε ξερει αρκετος κοσμος  ;)

Είσαι και ΜΑΛΑΚΑΣ με περικεφαλαία συν τοις άλλοις,πρώτον δεν είμαι αυτός ο καραγκιόζης,και το επιβεβαίωσε και ο αχαχούχας που με ξέρει.

Και κατά δεύτερον,κάνε γκάλοπ και πάρε σαν δείγμα 100 άτομα....αν έστω και 2 από αυτούς ξέρουν τον Τριάντη,τότε εμένα να με χέσεις.........εκτός αν εσύ συναναστρέφεσαι με καθυστερημένους,οπότε το "αρκετός κόσμος" ισχύει :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Είσαι και ΜΑΛΑΚΑΣ με περικεφαλαία συν τοις άλλοις,πρώτον δεν είμαι αυτός ο καραγκιόζης,και το επιβεβαίωσε και ο αχαχούχας που με ξέρει.

Και κατά δεύτερον,κάνε γκάλοπ και πάρε σαν δείγμα 100 άτομα....αν έστω και 2 από αυτούς ξέρουν τον Τριάντη,τότε εμένα να με χέσεις.........εκτός αν εσύ συναναστρέφεσαι με καθυστερημένους,οπότε το "αρκετός κόσμος" ισχύει :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εγω λεω να βαλεις μια διπλη ψηφοφορια

1. ποσοι γνωριζουν τον τριαντη
2. αν πιστευουν τα μελη οτι εισαι ο τριαντης ή οχι

μετα βεβαια θα εισαι υποχρεωμενος να δεχθεις τα αποτελεσματα! δημοκρατικα πραγματα, ετσι δεν ειναι?

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
μια φορα σε ενα σουβλατζιδικο την επεσα και σε μια ελλεηνιδα τυε για να μου χαλασει πενηνταρικο  :rockon:
καλυτερα να τρως παρα να γαμας καμια φορα ισχυει το ρητο !!!
οποτε τι σκας για την μις γκρεκ , με το ζορι να κατσει , ειναι ζορικες οι Ελληνιδες τι να κανουμε , θελουν  :s&m_1:

Επισκέπτης
εγω λεω να βαλεις μια διπλη ψηφοφορια

1. ποσοι γνωριζουν τον τριαντη
2. αν πιστευουν τα μελη οτι εισαι ο τριαντης ή οχι

μετα βεβαια θα εισαι υποχρεωμενος να δεχθεις τα αποτελεσματα! δημοκρατικα πραγματα, ετσι δεν ειναι?

Ρε χοντρέ κωλόγερε που γαμάς μόνο επί πληρωμή,ότι και να λένε τα αποτελέσματα,ισχύει;;;;; Ας πούμε αν κάνω πολλ,που λέει "πιστεύετε ότι ο μέμοσαν είναι κομμουνιστής" και τα αποτελέσματα πουν ότι είσαι κομμουνιστής,θα το δεχτείς; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι μαλακίες λες τότε;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ρε χοντρέ κωλόγερε που γαμάς μόνο επί πληρωμή,ότι και να λένε τα αποτελέσματα,ισχύει;;;;; Ας πούμε αν κάνω πολλ,που λέει "πιστεύετε ότι ο μέμοσαν είναι κομμουνιστής" και τα αποτελέσματα πουν ότι είσαι κομμουνιστής,θα το δεχτείς; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι μαλακίες λες τότε;
οτι πει ο λαος  :rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Τι μαλακίες λες τότε;

Αβραμη, ο κλωνος σου Σφερδεκλος ειναι στις προσταγες σου.

Επισκέπτης
Αβραμη, ο κλωνος σου Σφερδεκλος ειναι στις προσταγες σου.

Καλώς και τον άλλο τρελό,που πιστεύει ότι είναι κλώνος μου :jerking: :jerking: :jerking:

Ε ρε.......έτσι και καλέσω ψυχίατρο θα τρίβει τα χέρια του με σας εδώ μέσα.......θα γίνει Ωνάσης σε 1 μέρα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
κιθαρα μη το ζαλιζουμε,

ο απολυτος εβαλε αποδειξεις και στοιχεια!

εσυ επιμενεις οτι εχεις δικιο χωρις να βαλεις ουτε μια αποδειξη!

λογικο ειναι ο κοσμος να εμπιστευεται τον απολυτο λοιπον, μην παραπονιεσαι  ;)

Επισκέπτης
κιθαρα μη το ζαλιζουμε,

ο απολυτος εβαλε αποδειξεις και στοιχεια!

εσυ επιμενεις οτι εχεις δικιο χωρις να βαλεις ουτε μια αποδειξη!

λογικο ειναι ο κοσμος να εμπιστευεται τον απολυτο λοιπον, μην παραπονιεσαι  ;)

Έλα τότε να με δεις ρε τρόμπα.

Και αν σου μοιάζω για τον Τριάντη,λέγε ότι θες μετά :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. :'(

Stories