Επισκέπτης
Κοίτα πρώτα τα χάλια σου,που μπορείς να γαμήσεις μόνο Ρωσίδες επί πληρωμή,γιατί χωρίς πληρωμή καμία δε θα σου καθόταν,και μετά σχολίασε τους άλλους
για σενα λεω το διασημος...Τι διάσημος ρε βρωμιάρη;
Ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει.......είναι γνωστός μόνο σε κυκλώματα καθυστερημένων.....
μια φορα σε ενα σουβλατζιδικο την επεσα και σε μια ελλεηνιδα τυε για να μου χαλασει πενηνταρικοΚοίτα πρώτα τα χάλια σου,που μπορείς να γαμήσεις μόνο Ρωσίδες επί πληρωμή,γιατί χωρίς πληρωμή καμία δε θα σου καθόταν,και μετά σχολίασε τους άλλους
για σενα λεω το διασημος...
αν εισαι (που μεχρι στιγμης το εχει αποδειξει ο απολυτος) ο τριαντης, ε τοτε σε ξερει αρκετος κοσμος ;)
εγω λεω να βαλεις μια διπλη ψηφοφοριαΕίσαι και ΜΑΛΑΚΑΣ με περικεφαλαία συν τοις άλλοις,πρώτον δεν είμαι αυτός ο καραγκιόζης,και το επιβεβαίωσε και ο αχαχούχας που με ξέρει.
Και κατά δεύτερον,κάνε γκάλοπ και πάρε σαν δείγμα 100 άτομα....αν έστω και 2 από αυτούς ξέρουν τον Τριάντη,τότε εμένα να με χέσεις.........εκτός αν εσύ συναναστρέφεσαι με καθυστερημένους,οπότε το "αρκετός κόσμος" ισχύει
Επεσες σε τετοιο ατοπημα εσυ ? :oμια φορα σε ενα σουβλατζιδικο την επεσα και σε μια ελλεηνιδα τυε για να μου χαλασει πενηνταρικο
καλυτερα να τρως παρα να γαμας καμια φορα ισχυει το ρητο !!!μια φορα σε ενα σουβλατζιδικο την επεσα και σε μια ελλεηνιδα τυε για να μου χαλασει πενηνταρικο
εγω λεω να βαλεις μια διπλη ψηφοφορια
1. ποσοι γνωριζουν τον τριαντη
2. αν πιστευουν τα μελη οτι εισαι ο τριαντης ή οχι
μετα βεβαια θα εισαι υποχρεωμενος να δεχθεις τα αποτελεσματα! δημοκρατικα πραγματα, ετσι δεν ειναι?
τι να εκανα? αφου οι ρωσσιδες δεν τρωνε διπιττα με γυρο απολλα.... και δεν ειχε και ο σουβλατζης να μου χαλασει το πενηνταρικο....Επεσες σε τετοιο ατοπημα εσυ ? :o
οτι πει ο λαοςΡε χοντρέ κωλόγερε που γαμάς μόνο επί πληρωμή,ότι και να λένε τα αποτελέσματα,ισχύει;;;;; Ας πούμε αν κάνω πολλ,που λέει "πιστεύετε ότι ο μέμοσαν είναι κομμουνιστής" και τα αποτελέσματα πουν ότι είσαι κομμουνιστής,θα το δεχτείς;
Τι μαλακίες λες τότε;
Ρε χοντρέ κωλόγερε που γαμάς μόνο επί πληρωμή,ότι και να λένε τα αποτελέσματα,ισχύει;;;;; Ας πούμε αν κάνω πολλ,που λέει "πιστεύετε ότι ο μέμοσαν είναι κομμουνιστής" και τα αποτελέσματα πουν ότι είσαι κομμουνιστής,θα το δεχτείς;
Τι μαλακίες λες τότε;
Αβραμη, ο κλωνος σου Σφερδεκλος ειναι στις προσταγες σου.
Ενταξει αφεντικο το'πιασαΚαλώς και τον άλλο τρελό,που πιστεύει ότι είναι κλώνος μου
κιθαρα μη το ζαλιζουμε,
ο απολυτος εβαλε αποδειξεις και στοιχεια!
εσυ επιμενεις οτι εχεις δικιο χωρις να βαλεις ουτε μια αποδειξη!
λογικο ειναι ο κοσμος να εμπιστευεται τον απολυτο λοιπον, μην παραπονιεσαι ;)
σε τι πραγμα αποδειξεις και στοιχεια?
ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. :'(
ποιο πραγμα?
δε νομιζω πως θα στεναχωριθουν πολλοι