pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Aν και δεν ακουω ιδιαιτερα ξενα,το συγκεκριμενο τραγουδι μου αρεσει πολυ,κυριως η μουσικη του..Greek lyrics?????????????
Θα θυμώσω......
Aν και δεν ακουω ιδιαιτερα ξενα,το συγκεκριμενο τραγουδι μου αρεσει πολυ,κυριως η μουσικη του..Greek lyrics?????????????
Θα θυμώσω......
οχιΝα σε ρωτήσω κάτι,φοράς γυαλιά μήπως;
Aν και δεν ακουω ιδιαιτερα ξενα,το συγκεκριμενο τραγουδι μου αρεσει πολυ,κυριως η μουσικη του..
κλασσικος αριστερος κουκουεςΑυτός ο πούστης ο γείτονας δεν με σέβεται καθόλου....άκου να κλείσει το ίντερνετ χωρίς να με ρωτήσει.....
Ευτυχώς μπήκα σε άλλου το δίκτυο!!!!
.ρε αβραμη τι επαθες?απο τοτε που μας αποκαλυψες οτι χεζεις προς τα μεσα εχασες το φορτε σου.που ειναι οι κορυφαιες σου ατακες?που ειναι η ψυχοπαθητικη συμπεριφορα σου?οκ δεν λεω...παραμενεις ανωμαλος ωφειλω να το παραδετχω αλλα σε θελω πιο εξτριμ ακομα...φιλια στα λεω.εγω γουσταρω εδω την παρεα σου αλλα τον παλιο καλο αβραμη ομως.πιστευω οτι θα ξαναγινεις αυτη η υπεροχη προσωπικοτητα που ολοι μας λατρεψαμε εδω(οκ οχι ολοι... ).θα πας να δεις τον κοναν?Δε πειράζει.....φοράει ο σφέρδεκλος,πες του να τα βάλει στον κώλο σου,να κλάνεις μυωπία ;)
φιλαρακι μου εσυ... ;) ;)Κωστάκη,άντε φεύγα από το φόρουμ μόνος σου παλικάρι μου,και μη με σκοτίζεις άλλο.....μπας και ησυχάσουμε και συ και μεις
Άει σιχτήρ με τον κάθε παλαβό εδώ μέσα
τα νεφρα μου ρεεεεεεε!!!!!!!!!!!αβραμοτριαντη ο γεωργιου σου στελνει ενα δωρο ρε
χρονια σου πολλα
ειδες που ειχα δικιο τυπε?ειστε και οι πρωτοι τυποι.να τα και τα μαθηματικααααααααααα
εγω με σενα
και δεν ειμαι σκετο τυπος
ειμαι ΓΑΜΑΤΟΣ τυπος
Mε sprey κανεις την λευκανση η υπαρχει αλλος τροπος