Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Aν και δεν ακουω ιδιαιτερα ξενα,το συγκεκριμενο τραγουδι μου αρεσει πολυ,κυριως η μουσικη του..

Ενννοώ,τον ανόητο που μετέφρασε τους στίχους του τρσγουδιού στα Ελληνικά :headbang:

Δε πειράζει.....φοράει ο σφέρδεκλος,πες του να τα βάλει στον κώλο σου,να κλάνεις μυωπία  ;)

Επισκέπτης
Αυτός ο πούστης ο γείτονας δεν με σέβεται καθόλου....άκου να κλείσει το ίντερνετ χωρίς να με ρωτήσει..... :tickedoff:

Ευτυχώς μπήκα σε άλλου το δίκτυο!!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αυτός ο πούστης ο γείτονας δεν με σέβεται καθόλου....άκου να κλείσει το ίντερνετ χωρίς να με ρωτήσει..... :tickedoff:

Ευτυχώς μπήκα σε άλλου το δίκτυο!!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
κλασσικος αριστερος κουκουες

δεν θελει να συμβαλει στην αναπτυξη καπιταλιστικων εταιρειων οπως αυτες που παρεχουν τηλ και ιντερνετ  :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δε πειράζει.....φοράει ο σφέρδεκλος,πες του να τα βάλει στον κώλο σου,να κλάνεις μυωπία  ;)
:headbang: :headbang: :headbang:.ρε αβραμη τι επαθες?απο τοτε που μας αποκαλυψες οτι χεζεις προς τα μεσα εχασες το φορτε σου.που ειναι οι κορυφαιες σου ατακες?που ειναι η ψυχοπαθητικη συμπεριφορα σου?οκ δεν λεω...παραμενεις ανωμαλος ωφειλω να το παραδετχω αλλα σε θελω πιο εξτριμ ακομα...φιλια στα λεω.εγω γουσταρω εδω την παρεα σου αλλα τον παλιο καλο αβραμη ομως.πιστευω οτι θα ξαναγινεις αυτη η υπεροχη προσωπικοτητα που ολοι μας λατρεψαμε εδω(οκ οχι ολοι... :cheesy: :cheesy:).θα πας να δεις τον κοναν?

Επισκέπτης
Κωστάκη,άντε φεύγα από το φόρουμ μόνος σου παλικάρι μου,και μη με σκοτίζεις άλλο.....μπας και ησυχάσουμε και συ και μεις

Άει σιχτήρ με τον κάθε παλαβό εδώ μέσα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Κωστάκη,άντε φεύγα από το φόρουμ μόνος σου παλικάρι μου,και μη με σκοτίζεις άλλο.....μπας και ησυχάσουμε και συ και μεις

Άει σιχτήρ με τον κάθε παλαβό εδώ μέσα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
φιλαρακι μου εσυ... ;) ;)

Επισκέπτης
Λοιπόν για να μιλήσουμε σοβαρά τώρα,έχει κανείς μαιλ στο bravenet;;;;;;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αβραμοτριαντη ο γεωργιου σου στελνει ενα δωρο ρε
thumbnail.php

shit.jpg

χρονια σου πολλα :2funny:
τα νεφρα μου ρεεεεεεε!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giannis_8840

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΊΖΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΈΣ ΜΕ ΕΡΏΤΗΣΗ. ΕΝΏ ΔΕΝ EIMAI ΜΕΛΑΧΡΙΝΌΣ ΤΟ ΕΠΊΜΑΧΟ ΣΗΜΕΊΟ ΕΊΝΑΙ ΑΡΚΕΤA ΜΕΛΑΧΡΙΝΌ. ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΤΙ ΑΝΤΙΕΣΘΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ  ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΑ ΚAΝΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ ΓΙΑΤΊ EIΜΑΙ ΠΟΛΎ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΌΣ (ΚΑΘΑΡΌΣ) ΣΕ ΣΗΜΕΊΟ ΝΑ ΚAΝΩ ΚAΘΕ ΜΈΡΑ ΜΠAΝΙΟ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΛΟΙΠΌΝ ΑΝ ΞΈΡΕΙ ΚAΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΕΙ Ο ΑΝΊΚΗΤΟΣ (ΌΣΟ ΠΙΟ ΛΕΥΚΌΣ ΤΌΣΟ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ) ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΊ (Η ΦΩΤΌ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΙΝΌ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ)  ΚΑΛΗΜΈΡΑ.........                                                                         

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
:think: :think: :think: :think: :think:

σου έγινε άσπρο; θες να το κάνεις; αν ναι, βάψε το με σπρέι.

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τόσο λευκό που δεν φαίνεται τίποτα?  :think:

giannis_8840

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΙΜΕΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΟΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΡΩΤΙΣΗ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟ ΛΕΦΚΑΝΣΗ ΠΕΟΥΣ.?????

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Mε sprey κανεις την λευκανση η υπαρχει αλλος τροπος :grin:

Stories

Νέο!

Stories