Επισκέπτης
Και σοβαρά τώρα ρε μέμο.....έχεις πει 1000αδες κοσμιτικά επίθετα για τις Ελληνίδες....για τους Έλληνες τι έχεις να πεις ρε;;;;; Ότι είναι εντάξει;;;;
Mousaka is just a piece of shit....i don't care,if it's greek or turkish....just put it in your hairy ass.
οι Ελληνες ειναι γνησιοι απογονοι του μεγα Νωντα.... ΓΑΜΑΝΕ ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΝΕ!!!Και σοβαρά τώρα ρε μέμο.....έχεις πει 1000αδες κοσμιτικά επίθετα για τις Ελληνίδες....για τους Έλληνες τι έχεις να πεις ρε;;;;; Ότι είναι εντάξει;;;;
κανα κιλο δεν χανει ομως ο χοντροκέφαλοςοι Ελληνες ειναι γνησιοι απογονοι του μεγα Νωντα.... ΓΑΜΑΝΕ ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΝΕ!!!
yes but its more expencive than the 5 euro souvlaki that you eat my dear type ;)
ναι αλλα το φραπε τον ειδες στο τραπεζακι? εσυ ξερεις πολλες ξενες να πινουνε φραπε? ;)Ρε τρόμπα μέμο....είσαι και πανίβλακας κιόλας.....η φώτο της μίας εκ των δύο χοντρών που παρουσιάζεις ως Ελληνίδες,παρατήρησες πόσο μελαμψή είναι;;;;;;
Έχεις δει πολλές μελαμψές Ελληνίδες εσύ;
λαστ γιαρ τυπε μου, τωρα το φπα ανεβηκε ;)Α καλά ότι βλακεία λέω την πιστεύεις.....
Ρε ανόητε το σουβλάκι,έχει μάξιμουμ 1,80....και αν είναι με πίτα μάξιμουμ 2,20......
ναι αλλα το φραπε τον ειδες στο τραπεζακι? εσυ ξερεις πολλες ξενες να πινουνε φραπε? ;)
ποιος τυπε? να τον συστησω στον φιλο μου τον κιθαρα.που να σε πάρει και να σε σηκώσει,να πούμε.....
αν γαμησω κανα κωλο θα φταιω
αντεχεις μετα απο τοσο τρεξιμο?αν γαμησω κανα κωλο θα φταιω
αν γαμησω κανα κωλο θα φταιω
ποιος τυπε? να τον συστησω στον φιλο μου τον κιθαρα
τι γελας ρε μαχλεπα
ελπιζω να μη θες να δοκιμασειςαντεχεις μετα απο τοσο τρεξιμο?
Μην με εκνευριζεις βαρε, φου θα κανω και θα πας παραπέρα...τι γελας ρε μαχλεπα ελπιζω να μη θες να δοκιμασεις
σιγα αντρουκλα, θα σου χυθει ο κουβαςελπιζω να μη θες να δοκιμασεις
ο απολυτος ειναι ο διαολος τυπε?Ο διάολος.