memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
στην πρωτη αποπειρα τρεξιματος συγκαηκαν τα μπουτακια τουΕχει φτιαξει κορμι ομως ... τωρα αν το χαιρεται καμια δεν τ ξερω
ποτε προλαβε να το φιαξει το κορμι?
στην πρωτη αποπειρα τρεξιματος συγκαηκαν τα μπουτακια τουΕχει φτιαξει κορμι ομως ... τωρα αν το χαιρεται καμια δεν τ ξερω
Я говорю на русском языке для русских девушек гей гитара ;)Μπράβο.
Και συν τοις άλλοις πηγαίνεις με Ρωσίδες για τον απλούστατο λόγο......δεν καταλαβαίνουν τι χαζομάρες λες......ενώ οι Ελληνίδες καταλαβαίνουν,γι'αυτό και τρως άκυρο....καλά τα λέω;
Я говорю на русском языке для русских девушек гей гитара ;)
:oFuck off,russian bastard!
Greek girls are better,than those russian silly sluts,who gets paid by old fat jerks like memosan
Αυτά τα δύο όχι ,το jerks δεν το πιασά.... :-Greek girls are better,than those russian silly sluts,who gets paid by old fat jerks like memosan
Από πού προκύπτει αυτό το συμπέρασμα master Μέμο;;;
greek mousaka is more famous than the fat ass, greek girls my dear poustiki kithara ;)
αυτα ειναι βγαλμενα μεσα απο τη ζωη λεμεΑπό πού προκύπτει αυτό το συμπέρασμα master Μέμο;;;
Υπήρξες ποτέ μουσακάς ή ελληνίδα;;;αυτα ειναι βγαλμενα μεσα απο τη ζωη λεμε
τρια που-λα...ωρε τρια πουλακια κα-θο-νταν....Υπήρξες ποτέ μουσακάς ή ελληνίδα;;;
greek mousaka is more famous than the fat ass, greek girls my dear poustiki kithara ;)
Αυτά τα δύο όχι ,το jerks δεν το πιασά.... :-
Τον διέγραψες κ αυτόν ''δημοκρατικά'' όπως τον μάστερ ε;κιθαρα, ενας τυπος στο μπλογκ που μπηκε να υπερασπιστει τις ελλεηνιδες μηπως ησουν εσυ? ;)
κιθαρα, ενας τυπος στο μπλογκ που μπηκε να υπερασπιστει τις ελλεηνιδες μηπως ησουν εσυ? ;)
λαθος ;)Mousaka is a Turkish food,of course.......
οχι βεβαια, εγω ειμαι δημοκρατης οχι σα μερικους μερικουςΤον διέγραψες κ αυτόν ''δημοκρατικά'' όπως τον μάστερ ε;
λαθος ;)
the greek mousaka is a 100% unique alternation of the origilan recipe my dear type
εχει και μπεταντιν αμα λαχειΣιγά μην κάτσω να γράψω στο μπλογκ σου.....θα λερωθώ άμα το κάνω
''To επιτρεπομενο περιπτερο'' ρε τι παραπονιάρης που σαι....οχι βεβαια, εγω ειμαι δημοκρατης οχι σα μερικους μερικους
αν και ο ΠΠ εγραφε δε θα διεγραφονταν ;)