μήπως θες και να περάσεις εσύ πρώτα από δω για κανα μπαλαμούτι να με βρει έτοιμη ο Περιστερό???
για να μην κουράζεται το αγόρι μου το λέω!
δεν λέω ..καλό παιδί ...αλλά υπάρχουν και καλύτεροι
μήπως θες και να περάσεις εσύ πρώτα από δω για κανα μπαλαμούτι να με βρει έτοιμη ο Περιστερό???
καλα ρε τυπε πορδηλα εσυ οποιο σπιτι με φως βλεπεις μπουκαρεις μεσα?Χτες το βράδυ ,είχα αϋπνίες και καύλες .
Πήρα το αυτοκίνητο και βρέθηκα σε Studio ή μπρουρδέλο στην φυλής.
Τον οίκο δεν θα τον Ονομάσω τώρα διοτι εξαγει ερευνες η αστυνομία.
Μπηκα που λετε στο εν λογο μαγαζι και αντι να γαμήσω με απειλησαν
μου απεσπασαν μεγαλο χρηματικό ποσο και με άφησαν χωρις ρούχα και κινητο.
Μεχρι να ειδοποιησω την αστυνομια την ειχαν κανει ολοι λουιδες.
Μετα απο ελεγχο διαπιστώθηκε οτι το εν λογο μαγαζι ηταν απλα ενα εγκατελημενο
κτιριο και απλα η σπηρα αφου ειχε τοποθετισει μια λαμπα αναμενη απο εξω
περιμενε το θυμα.
Θα σας ενημερώνω για την οποια εξελιξη.
Ε σαν μεσιτης να μην ριξω και εναν;μήπως θες και να περάσεις εσύ πρώτα από δω για κανα μπαλαμούτι να με βρει έτοιμη ο Περιστερό???
ψαρια υπαρχουν πολλα....λουτσος ομως ενας....δεν λέω ..καλό παιδί ...αλλά υπάρχουν και καλύτεροι
καλα εισαι μαλακας τσαμπα θα της τον ριξειςΕ σαν μεσιτης να μην ριξω και εναν; ψαρια υπαρχουν πολλα....λουτσος ομως ενας....
όχι ρε είναι καλό παιδίγαμαω , δεν παιζω, γαμάω
loytse προσεχε μην σε ταισω στην κιρα.....όχι ρε είναι καλό παιδί
δε τρωει οτι κι οτι η κιραloytse προσεχε μην σε ταισω στην κιρα.....
οχι.....δεν γνωριζει γραφη και αναγνωση.....μονο γκαμαει.....το αγόρι σου τα διαβάζει αυτά που γράφεις εδώ πέρα?
loytse προσεχε μην σε ταισω στην κιρα.....
το γατι της βελβυς....καλα εισαι σ αυτο το σαιτ ή περασες να πεις ενα γεια;Κίρα.....?
οχι.....δεν γνωριζει γραφη και αναγνωση.....μονο γκαμαει.....
πουτσα και ξυλο....στα ενδιαμεσα του μαγειρευει.....η ιδανικη συντροφος λεμε.....βαρβατίλα ο τύπος θα πρέπει να την έχει σαπίσει στην πούτσα την γκόμενα
εισαι μεγαλος ρουφιανος αδερφακι μουτο γατι της βελβυς....καλα εισαι σ αυτο το σαιτ ή περασες να πεις ενα γεια;
ενδιαφερεσε και συ για ενα σαπισμαβαρβατίλα ο τύπος θα πρέπει να την έχει σαπίσει στην πούτσα την γκόμενα
το γατι της βελβυς....καλα εισαι σ αυτο το σαιτ ή περασες να πεις ενα γεια;
ενδιαφερεσε και συ για ενα σαπισμα
οχι.....δεν γνωριζει γραφη και αναγνωση.....μονο γκαμαει.....