gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αντρα ή γυναικα γνωστο θες να γαμησεις;Paidia, kalispera eimai kainourio sto forum.. Ksereis kanenas apo esas kamia akri na gamisoume kana gnwsto onoma sti piatsa?
αντρα ή γυναικα γνωστο θες να γαμησεις;Paidia, kalispera eimai kainourio sto forum.. Ksereis kanenas apo esas kamia akri na gamisoume kana gnwsto onoma sti piatsa?
γραψε και βλεπουμεας γράψω κι εγώ μια παρόμοια περιπέτεια:
μια μέρα σε έναν γνωστό παράδρομο της Μητροπόλεως, είδα ένα παλιό κτήριο που είχε απ' έξω έναν σταυρό, μια καμπάνα και μια εικόνα του Αγίου Φανουρίου...
Να γράψω τη συνέχεια ή δεν θα με πιστέψει κανείς?
τι να ρωτησειρώτα τον gl ή τον Baros
αντρα ή γυναικα γνωστο θες να γαμησεις;
στο συνταγμαμπορείς να μου βρεις τον Περιστερόπουλο????
τι να ρωτησει
πως φτιαχνουμε ενα λουτσο
παιρνει 200 την ωρα να ξες.....μπορείς να μου βρεις τον Περιστερόπουλο????
θα μας πει ο γλιτσας που τον εφαγεπρέπει να ξερείς να τον... φτιάχνεις, δεν είναι εύκολο
δεν τρωω λουτσο.....τον κραταω για φολα για τα αδεσποτα γατια.....τι να ρωτησει
πως φτιαχνουμε ενα λουτσο
Είναι και αυτό ένα θέμα.. γίνονται λάθη στη γραφή, θαρρώ πώς είναι λογικό, όπως εσύ επί παραδείγματι ξεχνάς τα σημεία στίξης έτσι και για εκείνον η αστυνομία "εξάγει" έρευνα...
Άστα niced,
έχουν γίνει όλοι χιουμορίστες τη σήμερον ημέρα.
και για δολωμα στο ψαρεμα κανειδεν τρωω λουτσο.....τον κραταω για φολα για τα αδεσποτα γατια.....
θα μας πει ο γλιτσας που τον εφαγε
παιρνει 200 την ωρα να ξες.....
Τι σκατα ρε πουστη μου, ποσο μαλακας πρεπει να εισαι? ελεος πια!!!!!! 20 χρονια κανουμε τις "βολτες μας" και το παραμικρο δεν μας εχει τυχει....!!!! Ολο μαλακιες και τπτ αλλο !!!!Χτες το βράδυ ,είχα αϋπνίες και καύλες .
Πήρα το αυτοκίνητο και βρέθηκα σε Studio ή μπρουρδέλο στην φυλής.
Τον οίκο δεν θα τον Ονομάσω τώρα διοτι εξαγει ερευνες η αστυνομία.
Μπηκα που λετε στο εν λογο μαγαζι και αντι να γαμήσω με απειλησαν
μου απεσπασαν μεγαλο χρηματικό ποσο και με άφησαν χωρις ρούχα και κινητο.
Μεχρι να ειδοποιησω την αστυνομια την ειχαν κανει ολοι λουιδες.
Μετα απο ελεγχο διαπιστώθηκε οτι το εν λογο μαγαζι ηταν απλα ενα εγκατελημενο
κτιριο και απλα η σπηρα αφου ειχε τοποθετισει μια λαμπα αναμενη απο εξω
περιμενε το θυμα.
Θα σας ενημερώνω για την οποια εξελιξη.
καλησπερα παιδες.Πηγα και εγω χθες στο ιδιο και την πατησα!!!!μπηκα μεσα και ηταν 3 μοντελα που μου ζητησαν να τις λιωσω στο και στο τελος μου εδωσε η καθεμια απο 200 ευρω.αν εχω κανενα νεοτερο θα σας ενημερωσω!!!!
κρεπα με σαρδελα εχεις φαει;μόνο σαρδέλλες τρώνε εκεί αντε και καμμιά κρέπα
γεια σου μωρο :-*
ωραια......θα πουλησεις το αμαξι σου σε μενα σε εξευτελιστικη τιμη και θα μου δωσεις την διευθυνση σου να στον ντιλιβερισω.......μωρέ για να με γαμήσει ο Περιστερόπουλος δίνω και χιλιάρικο!
πουλάω και τ'αμάξι μου αμα λάχει!
ωραια......θα πουλησεις το αμαξι σου σε μενα σε εξευτελιστικη τιμη και θα μου δωσεις την διευθυνση σου να στον ντιλιβερισω.......