gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
γεια σου ρε πιστολερο.......κλωνε.......Γλιτσακο.......
γεια σου ρε πιστολερο.......κλωνε.......Γλιτσακο.......
DEN εμεινε λέπι νεξτ τάιμ μητσάκο
η ΛΑΡΙΣΑ ινε η καλιτερι πολικαι το οποιο βαρεθηκαμε και να βλεπουμε...... το ξερεις φανταζομαι οτι τους βολιωτες ουτε να τους δουμε οι υπολοιποι θεσσαλοι ετσι;
εγω μονο στ'αυτια δεν θα σου ριξωοχι γιατι θα σου ριξω στ'αυτια και θα μας πρηξεις μετα.
η 7 ιεν σκεπαστι ?ΜΟΝΟ Η 7
Κυριε Προϊστάμενεεεεεεεεεεεεεεεε!
Η κοπελια λουφαρει σε περιεργα σάιτ.
ναι εχει καλο μαμ και οχι μονο...η ΛΑΡΙΣΑ ινε η καλιτερι πολι
αλλαξε πλευρο θα πιαστειςεγω μονο στ'αυτια δεν θα σου ριξω
νε με μιζιθροφετοπαρμεζαναη 7 ιεν σκεπαστι ?
μονο λαρισα πολι που περνα απο μεσα ο λιθεοσ ποταμασναι εχει καλο μαμ και οχι μονο...
ελα μικρο μου ειπα και εγω χαθηκεςΔε φτάνει που δουλεύω Σαββατιάτικα. Και πολύ του είναι.
edit: Είχα ξεχάσει να πατήσω απάντηση κι άργησα λίγο χαχαχα
και εσυ αλλαξε στρωμα ειναι αβολοαλλαξε πλευρο θα πιαστεις
Nα φέρω το ΠΑΜΕ να του το κλείσει το μπουρδέλο-επιχείρηση;;;;Δε φτάνει που δουλεύω Σαββατιάτικα. Και πολύ του είναι.
edit: Είχα ξεχάσει να πατήσω απάντηση κι άργησα λίγο χαχαχα
και στα ποταμια και στα λαγκαδια οπου θες αρκει να εχεις ορεξηνε με μιζιθροφετοπαρμεζαναμονο λαρισα πολι που περνα απο μεσα ο λιθεοσ ποταμασ
αφού θελω μουσακά τι να κάνω?πες τα!
γιατί του τα'λεγα και ήθελε μάστερ στον μουσακά, το γατάκι!
Μην μου πεις οτι εισαι ο παπατρολης .. :oNα φέρω το ΠΑΜΕ να του το κλείσει το μπουρδέλο-επιχείρηση;;;;
θα κανουμε κε ραφτιν στο λαρισα,ποποπο θα γινο φιτνεσ μποηςκαι στα ποταμια και στα λαγκαδια οπου θες αρκει να εχεις ορεξη
δε χριαζετε ιεν τετι μποισθα κανουμε κε ραφτιν στο λαρισα,ποποπο θα γινο φιτνεσ μποης
Ο Μπογιόπουλος!!!Μην μου πεις οτι εισαι ο παπατρολης .. :o
ρε κιριε μι με κοροδεβισδε χριαζετε ιεν τετι μποισ
ραφτιν λιφτινκ θα γινεις ο καλυτερος μποης αμα μαθεις τα μονοπατιαθα κανουμε κε ραφτιν στο λαρισα,ποποπο θα γινο φιτνεσ μποης