kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εμενα δε αθ κερασι,θελο να ινε με χοντρα μακαρονιαΚατι πήρε το μάτι μου για ΜΟΥΣΑΚΆ ?
Θελω κι εγω ένα κομμάτι.....
Το βασίλειο μου για ένα κομμάτι ΜΟΥΣΑΚΑ
εμενα δε αθ κερασι,θελο να ινε με χοντρα μακαρονιαΚατι πήρε το μάτι μου για ΜΟΥΣΑΚΆ ?
Καλημερα χτες ειχε ελληνικη και αμερικανικη κουζινα εδω εχασες ! Σημερα θα χει Μεξικανικη καυτερα φασολια κοκκινα χοχοχχοΚατι πήρε το μάτι μου για ΜΟΥΣΑΚΆ ?
Μαρτυριαρηηηηηη το εφαγες το κορίτσιΚυριε Προϊστάμενεεεεεεεεεεεεεεεε!
Η κοπελια λουφαρει σε περιεργα σάιτ.
μετα εμενα λες φαρμακογλωσσα.Κυριε Προϊστάμενεεεεεεεεεεεεεεεε!
Η κοπελια λουφαρει σε περιεργα σάιτ.
με αντιγραφεις βλεπω γατουλαμετα εμενα λες φαρμακογλωσσα.
Εσυ θες παστιτσιο και οχι μουσακά...εμενα δε αθ κερασι,θελο να ινε με χοντρα μακαρονια
εγο θελο να τροοΕσυ θες παστιτσιο και μουσακά...
και πολλα αγρια κλανιδια φανταζομαι......Καλημερα χτες ειχε ελληνικη και αμερικανικη κουζινα εδω εχασες ! Σημερα θα χει Μεξικανικη καυτερα φασολια κοκκινα χοχοχχο
μετα θα χουμε πολλες καυλες με τα καυτερα
μακαρονισ χοντρα στο κοκινιστο σκατζοχιροεμενα δε αθ κερασι,θελο να ινε με χοντρα μακαρονια
εισαι πολυ πεζος τελικακαι πολλα αγρια κλανιδια φανταζομαι......
ρε βαρε γιατι μου γαμας τον τοιχο στο φεις;με αντιγραφεις βλεπω γατουλα
το δικο μου ειναι απο ταινια, το δικο σου ειναι ενα απλο ασημο ψωρογατο.με αντιγραφεις βλεπω γατουλα
Κατι πήρε το μάτι μου για ΜΟΥΣΑΚΆ ?
ενοειτε γλ. η εξατμιση θα δουλευει καλακαι πολλα αγρια κλανιδια φανταζομαι......
κι εγω το τρώω ολο το φαΐ μου....εγο θελο να τροο
ΜΟΝΟ Η 7μακαρονισ χοντρα στο κοκινιστο σκατζοχιρο
στο μουσακα βαζι γαυρο
να παρι μιχανακιεισαι πολυ πεζος τελικα
το θεμα ινε να εχι παρι οσκαρτο δικο μου ειναι απο ταινια, το δικο σου ειναι ενα απλο ασημο ψωρογατο.
για να ασπρισειρε βαρε γιατι μου γαμας τον τοιχο στο φεις;
οι αλανιαρες γατες ομως ειναι περπατημενεςτο δικο μου ειναι απο ταινια, το δικο σου ειναι ενα απλο ασημο ψωρογατο.
και το οποιο βαρεθηκαμε και να βλεπουμε......το δικο μου ειναι απο ταινια,
το ξερεις φανταζομαι οτι τους βολιωτες ουτε να τους δουμε οι υπολοιποι θεσσαλοι ετσι;DEN εμεινε λέπι νεξτ τάιμ μητσάκο
γλ, τον πέρνεις λιγάκι ........τα σάββατα μου, να πάς βόλο σήμερα έχει καλή ελλ. μουσική στην γιορτή του κρασιού ;)
οχι γιατι θα σου ριξω στ'αυτια και θα μας πρηξεις μετα.οι αλανιαρες γατες ομως ειναι περπατημενες
θες να βαλουμε ψηφοφορια ποιο ειναι πιο ομορφο