Επισκέπτης
Ήδη η ουρά του ο Σωτήροφ είναι σαν κλασμένη κότα..απο που θα πέρνει αέρα τώρα?εεε??Παπαγιωργη ξερεις κατι γιατι δεν ειναι μοντ ο πιτσι πια??
Ήδη η ουρά του ο Σωτήροφ είναι σαν κλασμένη κότα..απο που θα πέρνει αέρα τώρα?εεε??Παπαγιωργη ξερεις κατι γιατι δεν ειναι μοντ ο πιτσι πια??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι πιστευω ειναι και κοντινη ημερομηνια εισπραξη δευτερα,οντως ομως ειναι περιεργο κατω απο 3μηνη δεν εχει πεσει στα χερια μου
![]()
φτου σου προδοτρα τσατ ειναι μονο ενα κλωνοι πολλοι![]()
εσενα σου ρθε κανα πμ απο γλομπεο?ειδες κανα σχολιο στο προφιλ σου?Να δείτε έπεσε σύρμα στην " εξουσία" να μην μιουτάρει τόσο εύκολα.Ούτε ένα warned δεν έχει πέσει απο χτες,ξεμπαναρίστηκαν και όλοι..νέες μέρες έρχονται παιδιά μου..![]()
![]()
![]()
το καλό είναι ότι δε χρειάζεσαι χοντρό φέρετρο για το άβυζο φτώμα σου
ΥΓ Ομολογώ ότι χτύπησα ξύλο, είδες ποσο σ' αγαπώ![]()
Τα βυζιά μου μετά απο αυτη την δήλωση φούσκωσαν όπως τα αβαταρ την πρώτη μερα...![]()
![]()
![]()
Τί λες μπροστά στο παιδί σου?
Όχι καύλα μου..έχω αποκλεισμό μηνυμάτων πως να μου έρθει μήνυμα?Και warned,και muted που ήμουν δεν έρχονταν ποτέ μηνύματαεσενα σου ρθε κανα πμ απο γλομπεο?ειδες κανα σχολιο στο προφιλ σου?
η κλασμενη κοτα ειναι ο πιτσιλισμενος. ο σωτηρακης μια χαρα παρατρεχαμενος παραμενει..Ήδη η ουρά του ο Σωτήροφ είναι σαν κλασμένη κότα..απο που θα πέρνει αέρα τώρα?εεε??
και πώς το ξερεις οτι οταν γινεσαι warn ή ό,τι αλλο σου ερχεται καπάκια πμ ????Όχι καύλα μου..έχω αποκλεισμό μηνυμάτων πως να μου έρθει μήνυμα?Και warned,και muted που ήμουν δεν έρχονταν ποτέ μηνύματα![]()
Ήδη η ουρά του ο Σωτήροφ είναι σαν κλασμένη κότα..απο που θα πέρνει αέρα τώρα?εεε??
μλκια επρεπε με το ξεμπαναρισμα να γινοτανε και αρση απολκεισμου προσωπικων μηνυματων να χα και εγω την ευκαιρια να σου στειλω πμΌχι καύλα μου..έχω αποκλεισμό μηνυμάτων πως να μου έρθει μήνυμα?Και warned,και muted που ήμουν δεν έρχονταν ποτέ μηνύματα![]()
Λεγε λεγε θα το πιστεψειs στο τελοsΑυτό δεν το παρατήρησα μικρό μου αλιντικο μωρο.... Αν είναι όπως τα λες φοβούμαι οτι θα έχουμε ανακαταταξεις δυνάμεων.... Αλλά δεν θα σου πω ψέματα εμένα με απασχολεί άλλο.. Πούτσα θα φάμε; Χορτασαμε στα μπαν...![]()
![]()
![]()
Εχω στηθεί και περιμένω βρε καύλα..έκανα και τις ασκήσεις μου..έτοιμη είμαι.Αυτό δεν το παρατήρησα μικρό μου αλιντικο μωρο.... Αν είναι όπως τα λες φοβούμαι οτι θα έχουμε ανακαταταξεις δυνάμεων.... Αλλά δεν θα σου πω ψέματα εμένα με απασχολεί άλλο.. Πούτσα θα φάμε; Χορτασαμε στα μπαν...![]()
![]()
![]()
Λεγε λεγε θα το πιστεψειs στο τελοs![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτι θα ξέρεις εσύ παραπάνω!η κλασμενη κοτα ειναι ο πιτσιλισμενος. ο σωτηρακης μια χαρα παρατρεχαμενος παραμενει..