erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Παπαγιωργη ξερεις κατι γιατι δεν ειναι μοντ ο πιτσι πια??
Αυτή η είδηση με κρατάει ζωντανή .
Παπαγιωργη ξερεις κατι γιατι δεν ειναι μοντ ο πιτσι πια??
ναι ρε ερι γραμμενόυς μας εχουν εμας τα τσατοπαίδια....δεν βλεπω φως στο τουνελ....Τελικά εμείς τα παιδιά του τσατ είμαστε, παιδιά κατώτερου θεού. Αυτό με θλίβει βαθύτατα και τώρα που το σκέφτομαι ίσως με ωθήσει σε κινήσεις τρέλας και απόγνωσης..![]()
τι λες τωρα δεν θα παρουμε επιδομα αδειαςΕδω χασαμε τον 13ο και 14ο μισθο.....χασε κι εσυ το τσατ
Ε ναι, δευτερη προτεραιότητα το τσατ. Τρίτη προταιραιότητα το μπαν στην έριναλΠροτεραιότητα το παλιο φόνδο;![]()
Τα αρχίδια σου θα πάρεις!!!τι λες τωρα δεν θα παρουμε επιδομα αδειαςκαι πως θα παω στην μυκονο
![]()
καλα νομιζεις εγω θα τα παρω εχω μια επιταγη στα χερια μου αν δεν παρω επιδομα δεν παιρνουν την επιταγη και ειναι πολλα τα λεφτα αρηΤα αρχίδια σου θα πάρεις!!!![]()
τι λες τωρα δεν θα παρουμε επιδομα αδειαςκαι πως θα παω στην μυκονο
![]()
Mην το σκέφτεσαι:ΠΗΔΑ!!!![]()
![]()
κι εσυ στα αλλα παιζάκια εισαι..![]()
Εχει κι εδω....πουστηδεs
Γλυτωνειs τα μεταφορικα![]()
![]()
Ε ναι, δευτερη προτεραιότητα το τσατ. Τρίτη προταιραιότητα το μπαν στην έριναλ
υποθετω (χωρις να ξερω) οτι καθαριζει το σαιτ απο τα πουστακια..Παπαγιωργη ξερεις κατι γιατι δεν ειναι μοντ ο πιτσι πια??
Τα αρχίδια σου θα πάρεις!!!![]()
δεν πηδαω στρακια μονο περιεργους
![]()
φτου σου προδοτρα τσατ ειναι μονο ενα κλωνοι πολλοιΤότε να μην φτιαχτεί ποτε το τσατ![]()
![]()
καλα νομιζεις εγω θα τα παρω εχω μια επιταγη στα χερια μου αν δεν παρω επιδομα δεν παιρνουν την επιταγη και ειναι πολλα τα λεφτα αρη![]()
το καλό είναι ότι δε χρειάζεσαι χοντρό φέρετρο για το άβυζο φτώμα σουθα πηδήξω και θα ζηλεύει ο λάιον που θα ' χω ωραίο φτώμα..![]()
ναι ρε ερι γραμμενόυς μας εχουν εμας τα τσατοπαίδια....δεν βλεπω φως στο τουνελ....
Είσαι σίγουρος ότι είναι καλυμμένη?![]()
![]()
![]()
![]()