alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ μπορεις να μου πεις γιατι η Αντιγονη σε αποκαλει "Νωντα"?πως το ξερεις?
Εσυ μπορεις να μου πεις γιατι η Αντιγονη σε αποκαλει "Νωντα"?πως το ξερεις?
Παιδιά με το συμπάθειο αλλά θα σκάσω αν δεν το γράψω ...
Άν κάποια γκόμενα είναι ωραία (ως προς τα κοινώς αποδεκτά κριτήρια) με ποιο κίνητρο συμμετέχει (τέτοια ώρα !!!) στο bourdela.com;
Άν κάποια γκόμενα δεν είναι ωραία (ως προς τα κοινώς αποδεκτά κριτήρια) με ποιο κίνητρο συμμετέχει (τέτοια ώρα !!!) στο bourdela.com;
Άν κάποια γκόμενα δεν είναι ιερόδουλη με ποιο κίνητρο συμμετέχει (τέτοια ώρα !!!) στο bourdela.com;
Άν κάποια γκόμενα δεν είναι ιερόδουλη με ποιο κίνητρο συμμετέχει (τις άλλες ώρες) στο bourdela.com;
mην ρωτας ρεεσενα οχι εμενα...
1,2) Είναι νυχτοφύλακας
3,4) Θέλει να μάθει για τη δουλειά
Άλλην απορία;
...
ναι μωρε, εδω μέσα έτσι κι αλλιώς απ όσα μου λέτε δεν πιστεύω ούτε τα μισά!
όσο για το αρθράκι, εγώ τέτοια γράφω 15 στην καθισιά μου και επίσης ποιος είπε ότι κάνω σχέση με παντρεμένους? σεξ κάνω! και αν λένε οι ψυχολόγοι ότι είμαι ανασφαλής και κομπλεξικιά, μαγκιά μου! και ποιός χέστηκε? κάνω καλό σεξ! οφ! συγχύστηκα παλι τα ίδια και τα ίδια!
λοιπόν σας καληνυχτίζω γιατί νυσταξα!
φιλάκια!
γιατι κρυβεις την αληθεια?Διαφοροι λογοι ....
Δώσε καναδυο πρόσθετες εξηγήσεις γιατί δεν... "περπατάει το ζήτημα"
οτι πεις αντρα μου :-*στραπονακια θα μου κανεις μια χαρη? κανε παραθεση το μηνυμα μου στο θρεντ της ειρηνης 54β γτ βγηκε ο σεντιουσερ και θελω να το σβησω
Να στο ξαναπω ότι όσοι χάνουν (τους) σημαντικούς στόχους είναι γιατί δεν έκαναν (απλά) την λίγη παραπάνω προσπάθεια που αντιστοιχούσε σε βαθμολογία... μορίων !!!μμμ ...
Μαδα φακα επρεπε να γινω ψυχολογος
Καταραμενα 18.000 μορια
γιατι κρυβεις την αληθεια?
η αγαμια μας εφερε αυπνια
(και μην τολμησεις να διαφωνησεις μαζι μου γιατι εγω σε βοηθησα τις προαλλες!!)
Να στο ξαναπω ότι όσοι χάνουν (τους) σημαντικούς στόχους είναι γιατί δεν έκαναν (απλά) την λίγη παραπάνω προσπάθεια που αντιστοιχούσε σε βαθμολογία... μορίων !!!
Δεν ειναι η μονη.Γιατί "φαίνεσαι" αποσυνδεδεμένη ;
ενώ δεν είσαι ...
Αν θέλεις μου απαντάς !!!
Γιατί "φαίνεσαι" αποσυνδεδεμένη ;
ενώ δεν είσαι ...
καληνυχτα παιδες..
καληνυχτα παιδες..
Μην περιμένεις να το πιστέψω ...Οταν ειχα κανει τν λογαριασμο στην αρχη το ειχα βρει ως επιλογη και τ εκανα
Καληνύχτα silva !!!καληνυχτα παιδες..
Μην περιμένεις να το πιστέψω ...
Υπάρχει (πάντα) και άλλη επιλογή