stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Πηγες με την cg?Πω πω αρχίσαν να πέφτουν κεραυνοί,κλείνω σιγά-σιγά μην το κλαίω το pc!!! :S
Υ.Γ.Σίλβα εκεί που είσαι ρίχνει;;;
Πηγες με την cg?Πω πω αρχίσαν να πέφτουν κεραυνοί,κλείνω σιγά-σιγά μην το κλαίω το pc!!! :S
για τα δικά μου δεδομένα είσαι μικρός γλυκέ μου...
αλλά εντάξει, θα δούμε τι θα κάνουμε...
;)
σόρυ κοπελιά, αλλά περι ορέξεως...
για τα δικά μου δεδομένα είσαι μικρός γλυκέ μου...
αλλά εντάξει, θα δούμε τι θα κάνουμε...
;)
κοντα ειμαστε? :oΠω πω αρχίσαν να πέφτουν κεραυνοί,κλείνω σιγά-σιγά μην το κλαίω το pc!!! :S
Ναι, σωστα, μπορει να μην ριχνει, εξαλλου μιλαμε για τη Νεα Υορκη.Πω πω αρχίσαν να πέφτουν κεραυνοί,κλείνω σιγά-σιγά μην το κλαίω το pc!!! :S
Μην ακους μαλακιες μωρη ... πιο πιθανο ειναι να ειναι 13 παρα 53 ...
![]()
:o :o :o :o
καλα μην τον ακους 20αρηςειναιφαίνεται.![]()
![]()
σαφως..
Τσου,δεν αξιώθηκε να απαντήσει.Πηγες με την cg?![]()
Κριμα τη χαρα μας οτι θα ξεπαρθενιαζοσουν ρε Παπαζολη.Τσου,δεν αξιώθηκε να απαντήσει.
Μετά τις διακοπούλες τώρα....![]()
Πιο πολύ για πλάκα ήταν το ερώτημα,αμαν....τι γεροπαράξενος.Ναι, σωστα, μπορει να μην ριχνει, εξαλλου μιλαμε για τη Νεα Υορκη.
Πόση ειναι μωρε η Θεσσαλονικη? Φυσικα αν ριχνει σε σενα θα ριχνει και σε εκεινη.
εχει τυχει παντως να ειμαι καλαμαρια και να εχει ηλιο και να παμε ηλιουπολη και να ριχνει καρεκλες...Πιο πολύ για πλάκα ήταν το ερώτημα,αμαν....τι γεροπαράξενος.![]()
Αυτό έχει γίνει εδώ κ πολύ καιρό,κόλλησες κ συ την μαλακία που κουβάλανε κάποιοι εδώ μέσα;;;Κριμα τη χαρα μας οτι θα ξεπαρθενιαζοσουν ρε Παπαζολη.
Μην ακους μαλακιες μωρη ... πιο πιθανο ειναι να ειναι 13 παρα 53 ...
![]()
Εγω αυτο που μπορω να σου πω, ειναι οτι υπαρχουν εδω μεσα γυναικες (όχι ιεροδουλες) πραγματικα ωραιες.Παιδιά με το συμπάθειο αλλά θα σκάσω αν δεν το γράψω ...
Άν κάποια γκόμενα είναι ωραία (ως προς τα κοινώς αποδεκτά κριτήρια) με ποιο κίνητρο συμμετέχει (τέτοια ώρα !!!) στο bourdela.com;
Άν κάποια γκόμενα δεν είναι ωραία (ως προς τα κοινώς αποδεκτά κριτήρια) με ποιο κίνητρο συμμετέχει (τέτοια ώρα !!!) στο bourdela.com;
Άν κάποια γκόμενα δεν είναι ιερόδουλη με ποιο κίνητρο συμμετέχει (τέτοια ώρα !!!) στο bourdela.com;
Άν κάποια γκόμενα δεν είναι ιερόδουλη με ποιο κίνητρο συμμετέχει (τις άλλες ώρες) στο bourdela.com;
![]()
ολα αυτα εξηγουνται αν η γκομενα ειναι ελλεεινιδα τυπεΠαιδιά με το συμπάθειο αλλά θα σκάσω αν δεν το γράψω ...
Άν κάποια γκόμενα είναι ωραία (ως προς τα κοινώς αποδεκτά κριτήρια) με ποιο κίνητρο συμμετέχει (τέτοια ώρα !!!) στο bourdela.com;
Άν κάποια γκόμενα δεν είναι ωραία (ως προς τα κοινώς αποδεκτά κριτήρια) με ποιο κίνητρο συμμετέχει (τέτοια ώρα !!!) στο bourdela.com;
Άν κάποια γκόμενα δεν είναι ιερόδουλη με ποιο κίνητρο συμμετέχει (τέτοια ώρα !!!) στο bourdela.com;
Άν κάποια γκόμενα δεν είναι ιερόδουλη με ποιο κίνητρο συμμετέχει (τις άλλες ώρες) στο bourdela.com;
![]()
Παιδιά με το συμπάθειο αλλά θα σκάσω αν δεν το γράψω ...
![]()
ναι μωρε, εδω μέσα έτσι κι αλλιώς απ όσα μου λέτε δεν πιστεύω ούτε τα μισά!
όσο για το αρθράκι, εγώ τέτοια γράφω 15 στην καθισιά μου και επίσης ποιος είπε ότι κάνω σχέση με παντρεμένους? σεξ κάνω! και αν λένε οι ψυχολόγοι ότι είμαι ανασφαλής και κομπλεξικιά, μαγκιά μου! και ποιός χέστηκε? κάνω καλό σεξ! οφ! συγχύστηκα παλι τα ίδια και τα ίδια!
λοιπόν σας καληνυχτίζω γιατί νυσταξα!
φιλάκια!
Δεν ρωτάω πως το ξέρεις...Εγω αυτο που μπορω να σου πω, ειναι οτι υπαρχουν εδω μεσα γυναικες (όχι ιεροδουλες) πραγματικα ωραιες.
Και μην ρωτησεις πώς το ξερω.
Δηλαδής ; ...ολα αυτα εξηγουνται αν η γκομενα ειναι ελλεεινιδα τυπε![]()
πως το ξερεις?![]()
Είπε να μην το ρωτήσουμε ...πως το ξερεις?![]()