Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Σπέσιαλ ωρη Κατερινα

Αααααα μου πάτηξες το κουμπί τώρα...!!!
dj-025.gif

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Έχω να κοιμηθώ από προχτές γιατί χτες δεν κοιμήθηκσ και σήμερα που είναι για μένα χτες θα κάτσω και θα κοιμηθω αύριο για μεθ'αύριο..

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αααα καλά...τι μέρα έχουμε σε 4 μέρες?
Να ξέρω να κανονίσω τις βάρδιες γιατί θα με διώξουνε από "αφεντικό"..!!!

χικ..
drinking-3.gif

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντόπισαν το απόγευμα της Τετάρτης οι λιμενικοί στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Ηγουμενίτσας. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια περιπολίας κοντά στη νήσο Πρασούδι, εντόπισαν τέσσερις σάκους με 400 κιλά ναρκωτικών.

Οι αξιωματικοί του Λιμενικού εκτιμούν πως οι διακινητές, που ενδεχόμενως τα μετέφεραν από τις αλβανικές προς τις ελληνικές ακτές, τα πέταξαν στη θάλασσα για να αποφύγουν την σύλληψη.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντόπισαν το απόγευμα της Τετάρτης οι λιμενικοί στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Ηγουμενίτσας. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια περιπολίας κοντά στη νήσο Πρασούδι, εντόπισαν τέσσερις σάκους με 400 κιλά ναρκωτικών.

Οι αξιωματικοί του Λιμενικού εκτιμούν πως οι διακινητές, που ενδεχόμενως τα μετέφεραν από τις αλβανικές προς τις ελληνικές ακτές, τα πέταξαν στη θάλασσα για να αποφύγουν την σύλληψη.

φτουουουουου...και ήταν η προκαταβολή για το "μνημόνιο"

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ακόμα ένα αρκουδάκι σκοτώθηκε σε τροχαίο στο νομό Φλώρινας

Είναι ο τέταρτος θάνατος αρκούδας από τροχαίο για το 2011 και ο δεύτερος που σημειώνεται στην ίδια περιοχή: ένα αρσενικό αρκουδάκι οκτώ μηνών βρέθηκε νεκρό, χτυπημένο από αυτοκίνητο, κοντά στο συνοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής.

Στον τόπο του τροχαίου έσπευσε ομάδα της οργάνωσης Αρκτούρος, έπειτα από τηλεφώνημα τον κοινοτάρχη της περιοχής Παύλου Μπαμπούκου. Το δυστύχημα εκτιμάται ότι συνέβη γύρω στις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης, μόλις 250 μέτρα από τον συνοριακό σταθμό.

Στην περιοχή υπήρχαν προειδοποιητικές πινακίδες «Προσοχή Πέρασμα Αρκούδας» από τον Αρκτούρο και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Για μια ακόμα φορά, η οργάνωση καλεί την Πολιτεία να υλοποιήσει τα μέτρα που της έχουν προταθεί για την προστασία της πανίδας στους οδικούς άξονες της Βόρειας Ελλάδας. Η Εγνατία Οδός και οι κάθετοι άξονές της είναι οι περιοχές όπου σημειώνονται τα περισσότερα τέτοια τροχαία

Που πα ρε καραμητρο. Κατσε στις μαλακειες σου καλυτερα.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Είμαι υπέρ της πανίδος...εξού και η ιδιότητά μου...!!!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ο τζο,το έβγαλε κατ'αρχήν με το φραπέ λέβελ χ%....οπού θα εννοούσε προφανώς το πόσος φραπέ έχει μείνει στο ποτήρι.....

όντως ο Τζο, αλλά νομίζω ότι για άλλο λόγο ισχύει το λέβελ..τεςπα..ανούσιο..αλλά με τρώει η περιέργεια :tickedoff:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
:2funny: :rockon:ΜΑΓΚΕΣ καλοκαιρακι και ειπα να θεσω μια ψηφοφορια στην παντα σωστη κριση του λαου...Τι  πρεπει να επαγγελεται κανεις για να χωνει ανηλεως και χωρις αυριο συνεχεια γυναικες....με λιγα λογια ποιοι γ%$$*&^*&νε τα πιο πολλα γυναικακια ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom