Γεια σας κι απο μενα!
Λοιπον, το ενδεχομενο που αναφερεται παραπανω σχετικα με το εμποριο οργανων, το εχω ακουσει απο διαφορετικες πηγες. Τωρα αν ειναι αληθινο η εμπνευσμενο απο ταινια δεν ξερω. Παντως καλλιστα θα μπορουσε να ειναι αληθινο οποτε εχε το υποψιν σου αρχηγε. Δε σου λεω οτι σιγουρα αν πας εκει πως θα γινει, εγω πιστευω οτι κατα 95% δεν θα συμβει τιποτα. Αλλα αν πεσεις στο 5%, την εκατσες!!
Ωστοσο σου ευχομαι να πανε ολα καλα, και να της αλλαξεις τα φωτα της τυπισσας!!!!
Και για μενα η χρηση προφυλακτικου ειναι ΝΟΜΟΣ!!! Δεν αξιζει να χαλασεις τη ζωη σου για καμια!!! Προσωπικα δεν το εχω κανει ποτε χωρις προφυλακτικο, αλλα καποτε ειχα μια περιεργη ιστορια και για 6 μηνες, μεχρι να περασει ο καιρος και να κανω τις εξετασεις (οι οποιες τελικα ηταν πεντακαθαρες) ειχα χασει τον υπνο μου (κυριολεκτω, ειδικα τον πρωτο καιρο εκλεινα 48ωρα χωρις υπνο!!!) Εν τω μεταξυ, σε καποιους δικους μου ειχα μιλησει γι'αυτο και ηταν ολοι απολυτα βεβαιοι πως δεν υπηρχε κανενα προβλημα ουτε μια στο δισεκατομμυριο, και ο μονος που ειχε αμφιβολιες ημουν εγω. Περασα μια τεραστια ταλαιπωρια με αισιο τελος ευτυχως!!
Παρεπιπτοντως για να γελασουμε λιγο, θυμηθηκα κατι ασχετο. Ενας γνωστος μου που ειναι απο επαρχια και εκει γνωριζονται ολοι μεταξυ τους, ειχε πηδηξει μια γκομενα. Λιγο καιρο αργοτερα τον βλεπει ενας φιλος του και κανουν τον εξης διαλογο (Τα ονοματα που αναφερονται ειναι υποθετικα):
- Ρε συ Γιωργο, οταν πηδηξες την Μαρια την πηδηξες χωρις καποτα?
- Ναι ρε συ!
- Επαθες τιποτα?
- Οχι τιποτα, γιατι?
- Ε, να μωρε σημερα το βραδυ θα βγουμε για ποτο, γι'αυτο!!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!