memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
δατς μαι ποιντ.
τον ρουφηξε απο την λετα λεμεεεεεεεεεεΜέμο τον έχεις πιεί άγρια απόψες!!!!![]()
ε ναι, που παω εγω τωρα να κανω κουβεντα με ενα τερας................της διαννοησης οπως η Λουκ.....σου εβαλε αγνωστες λεξεις ε?
Γιατι?try again.
εγω @@ ειδα.αλλα ειμαι σιγουρη οτι και να σε ξεβρακωσω παλι αρχιδια δε θα δω.βασικα επειδη ειδε αρχιδια χαρηκε...
Σωστα καλο μου, αρα δεν θα κρινεις τον δικο σου αν αυριο σου αποκαλυψει οτι τον παιρνει που και που για ποικιλια απο το κωλαρακι.τι γκευ κ στρ8 μωρε;;![]()
με βαση τι βαζουν στον κωλο του κρινετε τους αλλους;
εγω λεω να φερω το Μινσκ εδω φετος ;)Εχεις δικιο !
Μηπως πρεπει να παμε Ζακυνθο ?
τι γκευ κ στρ8 μωρε;;![]()
με βαση τι βαζουν στον κωλο του κρινετε τους αλλους;
ε ναι, που παω εγω τωρα να κανω κουβεντα με ενα τερας................της διαννοησης οπως η Λουκ.....
βγαλτα απο το στομα σου να τα δεις καλο μουεγω @@ ειδα.αλλα ειμαι σιγουρη οτι και να σε ξεβρακωσω παλι αρχιδια δε θα δω.
/
πίπα/κώλο σε πάνε απόψε!!!![]()
ε αφου το λες εσυ.... ετσι θα ειναι/
πίπα/κώλο σε πάνε απόψε!!!![]()
Οσο εισαι εσυ ο ερευνητακης.Ρε φιλε ,εισαι ο παπαζολακης ?
περιμενω να τα βγαλεις εσυ για να παιρνω σειρα.αμα δεις πουτσο κι αρχιδια δε σηκωνεσαι με τιποτα.ασε και για μας κατι.βγαλτα απο το στομα σου να τα δεις καλο μου
Xαχαχαχαχαχ...ναι αλλά ο Λίλας είναι Λίλας...τον βλέπεις..Σωστα καλο μου, αρα δεν θα κρινεις τον δικο σου αν αυριο σου αποκαλυψει οτι τον παιρνει που και που για ποικιλια απο το κωλαρακι.
Υ.Γ. Εδω μερικοι παραλογοι λενε αδελφη τον Λιλα επειδη βαζει κανενα μπουκαλακι που και που απο πισω. Τσκ τσκ...πόλυ ευκολα βγαζετε συμπερασματα...μην δειτε αντρα με πουδρα και φουστα, αμεσως να τον πειτε πουστη.
Δεν ειμαι γκέϋ ,και ούτε τους μισώ ,αλλά αυτοί μισούν τις γυναίκες και ενοχλούν τους αντρες.
Ειναι πολυ δυσκολο να κανεις παρεα με γκέϋ ,αν εισαι αντρας και να μην στη πεσει.
Ζηλευουν τις γυναικες ,και μερικες ηλιθιες τους κανουν κολλητη παρεα ,νομιζοντας οτι οι γκέϋ ...τις αγαπουν !
Δεν θα με παραθεσεις τελικα? Μετανιωσες?