Επισκέπτης
γιατι το αγορι μου την εχει μεγαλη αλλα δεν τους τη χαλαλιζει.και λυσσαξανε οι γκιοσες.μεμο γιατι αυτη η επιθεση απο σενα και τον νωντα στον γλ..
![]()
γιατι το αγορι μου την εχει μεγαλη αλλα δεν τους τη χαλαλιζει.και λυσσαξανε οι γκιοσες.μεμο γιατι αυτη η επιθεση απο σενα και τον νωντα στον γλ..
![]()
δε θα σου πω.γτ θα πρεπει μετα να σου εξηγησω κ τι ειναι γτ δε θα χεις δει.και στο μουνι τι βαζεις για να εχεις αντιστοιχα αποτελεσματα? τσουκνιδες?![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι το αγορι μου την εχει μεγαλη αλλα δεν τους τη χαλαλιζει.και λυσσαξανε οι γκιοσες.
μεμο γιατι αυτη η επιθεση απο σενα και τον νωντα στον γλ..
![]()
οχι ρε, εχει τσουκνιδες και στη Ρωσσιαδε θα σου πω.γτ θα πρεπει μετα να σου εξηγησω κ τι ειναι γτ δε θα χεις δει.
φασιστακι εισαι... ολα τα περιμενω απο σεναπου την ειδες την επιθεση?![]()
δε πειθεις.οχι ρε, εχει τσουκνιδες και στη Ρωσσια![]()
ξερει τι ειναι το μουνι.αυτο που καθε βραδυ προσευχεται να αποκτησει.δε θα σου πω.γτ θα πρεπει μετα να σου εξηγησω κ τι ειναι γτ δε θα χεις δει.
γιατι το αγορι μου την εχει μεγαλη αλλα δεν τους τη χαλαλιζει.και λυσσαξανε οι γκιοσες.
Κατάλαβα...κατάλαβα..ρε δεν εχω τετοιο θεμα λεμεπαμε στοιχημα αμα μασησω τσιχλα φευγει η μυρωδια
![]()
αλλα φευ....ξερει τι ειναι το μουνι.αυτο που καθε βραδυ προσευχεται να αποκτησει.
νια νια νιααα νια νιαααα δε θα πεις μετα αυτη την πανεηυπνη ατακα?ξερει τι ειναι το μουνι.αυτο που καθε βραδυ προσευχεται να αποκτησει.
ειμαι ρατσιστρια.δεν κανω παρεα με gay.
γνωριζομαστε απο καπου?![]()
εσενα? στα @@ μου ξερεις......δε πειθεις.
gay και αλλοδαπο?νια νια νιααα νια νιαααα δε θα πεις μετα αυτη την πανεηυπνη ατακα?
προσπαθεις σκληρα ομως....εσενα? στα @@ μου ξερεις......