gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ποιος σου μιλησε εσενα ρε στρακι;αντε στα σκατα σου παλι...τι γυφτος....
μηπως να σου στειλει κερασμα και σουβλακια ρε τσιπη?![]()
ποιος σου μιλησε εσενα ρε στρακι;αντε στα σκατα σου παλι...τι γυφτος....
μηπως να σου στειλει κερασμα και σουβλακια ρε τσιπη?![]()
αυτα τα κανουν οσες δεν εχουν να κανουν κατι καλυτερο ... οι αγαμητεςλυσε σταυρολεξο,διαβασε ενα βιβλιο,δες ταινια...
Όχι γιατί μόλις θα είσαι έτοιμος να χύσεις θα σκούζειςνα σου δωσω το τηλεφωνο μου να κανουμε ενα τηλεφωνικο σεξ να περασει η ωρα;![]()
κλαψε βλαχογυφτεποιος σου μιλησε εσενα ρε στρακι;αντε στα σκατα σου παλι...
οχι.γ αυτο δε ρωταω πως να κοιμηθω στις 12 παρα....αυτα τα κανουν οσες δεν εχουν να κανουν κατι καλυτερο ... οι αγαμητες
εσενα ετσι σε παιρνει ο υπνος?![]()
![]()
![]()
αυτην τουλαχιστον την παιρνει ο υπνος....οχι ο πακης της γειτονιας......αυτα τα κανουν οσες δεν εχουν να κανουν κατι καλυτερο ... οι αγαμητες
εσενα ετσι σε παιρνει ο υπνος?![]()
![]()
![]()
αμα θες μπορεις να σκουζεις εσυ και να γελαω και εγω......για αλλαγηΌχι γιατί μόλις θα είσαι έτοιμος να χύσεις θα σκούζεις
και θα με πιάσουν τα γέλια..![]()
ε ναι, τετοια ωρα βγαζεις βολτα τον δικο σου στο παρκο για να κατουρησειοχι.γ αυτο δε ρωταω πως να κοιμηθω στις 12 παρα....
μαζι τα τρωγατε και σας λειπουν;ειστε ζευγαρακι;δε μας εχουν μεινει σκατα γλουλα...αφου μας τα τρως ολα![]()
Πιφφφφ...!!!!βρωμαω σαν ιδρωμενος σκυλος το καλοκαιρι.....
παω να κανω κανα μπανακι σε λιγο και μετα να την πεσω
εγω τουλαχιστον κατι κανω.εσυ που εισαι στο φορουμ καθε βραδυ να κοιτας φωτο ρωσσιδακιων ?καλυτερα;ε ναι, τετοια ωρα βγαζεις βολτα τον δικο σου στο παρκο για να κατουρησει
![]()
![]()
οπως εσενα εννοεις?αυτην τουλαχιστον την παιρνει ο υπνος....οχι ο πακης της γειτονιας......
Τον άντρα ή τον σκύλο?ε ναι, τετοια ωρα βγαζεις βολτα τον δικο σου στο παρκο για να κατουρησει
![]()
![]()
κλαααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεγω τουλαχιστον κατι κανω.εσυ που εισαι στο φορουμ καθε βραδυ να κοιτας φωτο ρωσσιδακιων ?καλυτερα;
κανετε και αλλαγη ρολων ή μονο εσυ τον πηδας;ναι ζευγαρακι ειμαστε
εγω;;γτ;;;δε χρειαζεται να κανω οικονομια δυο φορες το χρονο μπας και γαμησω.κλαααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
σιγα μη καθοτανε σκυλος με τη ΛουκΤον άντρα ή τον σκύλο?![]()