Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (0 μέλη και 78 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
:huh:

χαοτική η σκέψη σου λούτσε :birdman: δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω :huh:

Κοσμά, από προχθές συλλογίζομαι την υπογραφή σου και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το μαστιγώνεις το δελφίνι :think:

Επισκέπτης
Κάθομαι να με χύσουν όλοι οι μοντς ταυτόχρονα,και ο άντμιν παρέα,για να κάνουν censored το λήμμα "πήγασος"

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Κοσμά, από προχθές συλλογίζομαι την υπογραφή σου και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το μαστιγώνεις το δελφίνι :think:

ατυχής επιλογή φίλε, σε συνδυασμό και με το άβαταρ :huh: και γω πριν κανα δυο βδομάδες το πήρα χαμπάρι :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αμέ....ξέρω και άλλους που γαμάνε που δεν έχουν καν,ακάουντ.....

μεταφορικά μιλάω :sunglasses:

ο πήγασος ( :rockon: ) κατάφερε να εδραιωθεί στο σάιτ με μερικές δεκάδες ποστ, εκ των οποίων τα περισσότερα ήταν τύπου "τι γίνεται μαν" ή "καλά ρε μαν, εσυ" :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δεν προσπάθησε καν :sunglasses: άμα έχει άστρο ο άλλος... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
μεταφορικά μιλάω :sunglasses:

ο πήγασος ( :rockon: ) κατάφερε να εδραιωθεί στο σάιτ με μερικές δεκάδες ποστ, εκ των οποίων τα περισσότερα ήταν τύπου "τι γίνεται μαν" ή "καλά ρε μαν, εσυ" :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δεν προσπάθησε καν :sunglasses: άμα έχει άστρο ο άλλος... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Στα τσουρέκια μου (γιατί αρχίδια δεν έχω πλέον,μου τα άλλαξε ο πήγασος)

gagavouzis

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Θα ξηρησω και τα αρχιδια μου!!! εκεινη την ημερα το πρωι οταν φτασω να ειναι τζαμη!!!!

Και ναι ειμαι πατριωτης οπως ολοι οι ελληνες οι ομογενης!!! αγαπαμε την πατριδα μας σαν το αιμα μας!!!

Ζητω το Εθνος!!!

Ζητω και τα μουνακια!!!!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Θα ξηρησω και τα αρχιδια μου!!! εκεινη την ημερα το πρωι οταν φτασω να ειναι τζαμη!!!!

Και ναι ειμαι πατριωτης οπως ολοι οι ελληνες οι ομογενης!!! αγαπαμε την πατριδα μας σαν το αιμα μας!!!

Ζητω το Εθνος!!!

Ζητω και τα μουνακια!!!!

τουλάχιστον σήμερα πάς καλύτερα στην ορθογραφία, για το ξύρισμα τί να σου πώ, άν επιμένεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Θα ξηρησω (ξυρισω, τα ρηματα με καταληξη ιζω, γραφονται με ι και το διατηρουν σε ολους τους χρονους) και τα αρχιδια μου!!! εκεινη την ημερα το πρωι οταν φτασω να ειναι τζαμη (ΤΟ τζαμι?, αυτο ειναι αργκω αλλα μαλλον ετσι γραφεται, τα ουδετερα δεν τελειωνουν σε η)!!!!

Και ναι ειμαι πατριωτης οπως ολοι οι ελληνες οι ομογενης (ομογενεις, ειναι πληθυντικος)!!! αγαπαμε την πατριδα μας σαν το αιμα μας!!!

Ζητω το Εθνος!!!

Ζητω και τα μουνακια!!!!

Τυπε μου εισαι ωραιος, περιορισες και τα ορθογραφικα λαθη, τελικα αυτο το σαιτ ειναι μεγαλο σχολειο  :rockon: :rockon: :rockon:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
γουσταρω!!ετσι να πας καυλιαρη μου,τα αρχιδια να τα εχεις κανει λουστρινι,μην πας με τιποτα φουντες στις μπαλες

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.914
Πόντοι
6.035
ti egine ρε παιδια ακομα να γαμησει ο γλιτσας
μπλοκαρε το υδραυλικο του μηπως :grin: