Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Συγκρινεις ανομοια πραγματα τωρα....Ναι αυτό είναι γεγονός,εκτός αν είσαι κανένας σέξυ 45ρης όπως ο .
Συγκρινεις ανομοια πραγματα τωρα....Ναι αυτό είναι γεγονός,εκτός αν είσαι κανένας σέξυ 45ρης όπως ο .
apolytako , me ζορίζεις βγαλτον τον απο δώ το ............ ουστ. ψευτες!!!
Γιατί ρε,δύο μάτια έχει,δύο έχουμε,δύο πόδια έχει,δύο έχουμε......Συγκρινεις ανομοια πραγματα τωρα....
Εξαιτιάς του πληρώνουμε στα στουντιο 50 ευρω.... ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΟΛΗΣΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ... ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
Πάκη είπε,όχι Άκη!!!
παπαζολ τυπε δεν εισαι πασοκαρα εσυ?Πάκης Παυλόπουλος
Προβολη , κυκλο γνωριμιων..... τα υπολοιπα δεν εχει νοημα να τα αναφερω....Γιατί ρε,δύο μάτια έχει,δύο έχουμε,δύο πόδια έχει,δύο έχουμε......
Τί παραπάνω έχει που δεν έχουμε;;;
Ναι αυτό είναι γεγονός,εκτός αν είσαι κανένας σέξυ 45ρης όπως ο
http://[URL unfurl="true"]www.starswear.gr/elikonN/wp-content/uploads/2010/10/image001.jpg[/img[/URL]] :cool:
[/quote]τυπε σιγα μην ειναι τοσο ο κλουνης
ουτε με χρονολογηση αλα αβραμης δεν ειναι 45 :2funny:
κατα την αβραμειο θεωρεια ειναι εφηβος τωρατυπε σιγα μην ειναι τοσο ο κλουνης
ουτε με χρονολογηση αλα αβραμης δεν ειναι 45
Δηλαδή ο Τζωρτζ Κλούνεη έχει την ίδια επιτυχία(αναλογικά πάντα με το τι αντιστοιχεί στον καθένα πληθυσμιακά) με τον παρακάτω που έχει επίσης προβολή κ κύκλο γνωριμιών;;;Προβολη , κυκλο γνωριμιων..... τα υπολοιπα δεν εχει νοημα να τα αναφερω....
Ειπα τα βασικοτερα νομιζω....
ε τωρα το γαμησες βρε συ ......Δηλαδή ο Τζωρτζ Κλούνεη έχει την ίδια επιτυχία(αναλογικά πάντα με το τι αντιστοιχεί στον καθένα πληθυσμιακά) με τον παρακάτω που έχει επίσης προβολή κ κύκλο γνωριμιών;;;
Ειμαι απο αλεξανδρουπολη η κοπελα ειναι απο ηγουμενιτσα.
θα παω για 3 μερες σπιτι της μηλαμ εδω και 6 μηνες στο κινητο.
και στο φεισςμπουκ. 500 χιλιομετρα μακρια.
τι λετε θα γαμησω?
εγω πιστευω πως ναι. ενα υπνοδοματιο εχει και ενα σαλονη.
εγω πιστευυ θα γκαβλοση και θα μου κατσι.
ειναι 28 και ειμαι 26
τυπε σιγα μην ειναι τοσο ο κλουνης
ουτε με χρονολογηση αλα αβραμης δεν ειναι 45
Ναι αυτό είναι γεγονός,εκτός αν είσαι κανένας σέξυ 45ρης όπως ο
http://[URL unfurl="true"]www.starswear.gr/elikonN/wp-content/uploads/2010/10/image001.jpg[/img[/URL]] :cool:
[/quote]
Αυτός σέξυ;;;; Πας καλά;;;; :banghead: :banghead: :banghead:
Εγώ πάλι θα έλεγα ότι ο billy idol που είναι και λίγο πιο πάνω από την ηλικία του κλούνει,είναι πολύ πιο σέξυ :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.peoplequiz.com/images/bios/billy-idol-pic.jpg-1491.jpg[/img[/URL]]
Το επιπεδο εχει πεσει παρ πολυ μαγκες,μετριες ξεπετες παντου :-
Μα δεν γραφω ενημερωσεις ουτε κριτικες,οποτε δεν στεκει αυτο που λες ;)Εἶναι ἐμφανὲς αὐτό, καὶ εἰς τὰς ἐνημερώσεις σας καὶ εἰς τὰς κριτικὰς σας
Σωπα ; :o να παω να βαλω τα καλα μουΣτις 12 παρά τέταρτο θα μπει η Μαριάννα.....
Σωπα ; :o να παω να βαλω τα καλα μου
Ποια μαριαννα απο ολες;