Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Η αθηνα ειναι η καλυτερη πολη καθε αυγουστο και πασχαΚαι γω εδω ,δεν εχει φετος το προγραμμα μου διακοπες .
Ηδη αρχισε η Αθηνα να αδειαζει
Η αθηνα ειναι η καλυτερη πολη καθε αυγουστο και πασχαΚαι γω εδω ,δεν εχει φετος το προγραμμα μου διακοπες .
Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να χτυπήσεις τράπεζα,το σπίτι του γείτονα(αν είναι πλούσιος) κτλ.Και γω εδω ,δεν εχει φετος το προγραμμα μου διακοπες .
Μια χαρα ειναι,βεβαια λειπουν τα πιο πολλα πιπινια,πανε για λαιφ σταιλ στη Μυκονο,παρο κτλΗ αθηνα ειναι η καλυτερη πολη καθε αυγουστο και πασχα
Βολέψου με κανέναν μετανάστη ρε....Μια χαρα ειναι,βεβαια λειπουν τα πιο πολλα πιπινια,πανε για λαιφ σταιλ στη Μυκονο,παρο κτλ
εχω παει εκει που λες και σε πληροφορω οτι ολα ειναι μια ιδεα....Μια χαρα ειναι,βεβαια λειπουν τα πιο πολλα πιπινια,πανε για λαιφ σταιλ στη Μυκονο,παρο κτλ
Με καμια ρουμανα ανεταΒολέψου με κανέναν μετανάστη ρε....
Παντως οσες γυναικες θα μεινουν Αθηνα,ειναι ανοιχτες για χαλβαδιασμα ;)εχω παει εκει που λες και σε πληροφορω οτι ολα ειναι μια ιδεα....
Μετανάστη είπα,όχι μετανάστρια!!!Με καμια ρουμανα ανετα
Τι ειμαι εγω ρε;Μετανάστη είπα,όχι μετανάστρια!!!
Εσύ είσαι χειρότερος,τον παπαζόλη τον κλέβουν μόνο!!!Τι ειμαι εγω ρε;
παπαζολης με τα πακια;
Ξερω τι εκανες περσι το καλοκαιρι(Στον Πακη)----------->Εσύ είσαι χειρότερος,τον παπαζόλη τον κλέβουν μόνο!!!
Παντως οσες γυναικες θα μεινουν Αθηνα,ειναι ανοιχτες για χαλβαδιασμα ;)
Ειναι μια εποχη που οι ελλεινιδες ψαχνονται
Τί δεν κατάλαβες στην παρακάτω πρόταση,πες μου να σου εξηγήσω!!!!Ξερω τι εκανες περσι το καλοκαιρι(Στον Πακη)----------->
Εσύ είσαι χειρότερος,τον παπαζόλη τον κλέβουν μόνο!!!
Βρε Δημήτρη αν ισχύε ως κανόνας αυτό δεν θα γινόταν ποτέ νέες σχέσεις κ γνωριμίες.Οσες ειναι λιγο νορμαλ και εχουν παρεες ειναι πιασμενες ηδη οποτε μην περιμενεις πολλα ;)
Φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα ειναι μια σταγονα στον ωκεανο.
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια λενε...... οποτε το καλυτερο που εχει να κανει κανεις ειναι να ελπιζει
Υγ. το χαλβαδιασμα τι ειναι ?
Συμφωνω, γιαυτο ειπα οτι υπαρχουν εξαιρεσεις !Βρε Δημήτρη αν ισχύε ως κανόνας αυτό δεν θα γινόταν ποτέ νέες σχέσεις κ γνωριμίες.
Αν και το εθεσες πολυ ωμα συμφωνω ....Δεν υπάρχουν κοπέλες που ψάχνονται! Ξυπνήστε ρε ! Και αν ψάχνονται αυτό που θέλουν είναι είτε να ερωτευθουν στο full είτε να βρουν κάποιον με λεφτά χοντρά! Τώρα τα υπόλοιπα είναι για τα πιτσιρίκια. Αν θα υπήρχαν γκόμενες που ψάχνονται δεν θα υποήρχαν μπουρδέλα και δεν θα υπήρχε και αυτο το site. Είναι απλό θαρρώ
Ξερω τι εκανες περσι το καλοκαιρι(Στον Πακη)----------->
Ναι αυτό είναι γεγονός,εκτός αν είσαι κανένας σέξυ 45ρης όπως οΣυμφωνω, γιαυτο ειπα οτι υπαρχουν εξαιρεσεις !
Ομως απο μια ηλικια και μετα παραδυσκολευουν τα πραγματα....
Ειναι μια πραγματικοτητα οπως κι αν το κανεις...
Πάκη είπε,όχι Άκη!!!