gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ε ολα συνηγορουν οτι ειναι ο κοσνικ.....σιγουραΜπορει να μας βαλει να κανουμε σεξ μεταξυ μας, αλλαγη φυλου, και πολλα αλλα.![]()
ε ολα συνηγορουν οτι ειναι ο κοσνικ.....σιγουραΜπορει να μας βαλει να κανουμε σεξ μεταξυ μας, αλλαγη φυλου, και πολλα αλλα.![]()
ε ολα συνηγορουν οτι ειναι ο κοσνικ.....σιγουρα![]()
Αβράμη πότε θα έρεθεις να σε πάμε με τον gl βολτούλα(Συν του ότι για 83αρης (γενημένος το '83 εννοώ,όχι ετών) έχει πολύ ανώτερο μυαλό από πολλούς συνομήλικούς του...οπότε έχεις δίκιο....
μεταννοειτε αρρωστακιαΟ ερχομος του αντιχρήστου...
Το χάραγμα του αντιχρηστου...
συντομα θα ειμαστε υποδουλοι...
Το μυαλο μας θα ελενχεται κατω απο της διαταγες του.
Μπορει να μας βαλει να κανουμε σεξ μεταξυ μας, αλλαγη φυλου, και πολλα αλλα.![]()
Σύντομα θα έχω την πρώτη μου φορά με call girl,ευχήσου μου να πάνε όλα καλά κ συ για γούρι.μεταννοειτε αρρωστακια![]()
Σύντομα θα έχω την πρώτη μου φορά με call girl,ευχήσου μου να πάνε όλα καλά κ συ για γούρι.![]()
Αβράμη πότε θα έρεθεις να σε πάμε με τον gl βολτούλα() ;;;;
![]()
μεταννοειτε αρρωστακια![]()
Τώρα είμαι σίγουρος ότι θα πάνε όλα όλα καλά.να σου σηκωθει...
να ειναι καλη στις υπηρεσιες της...
να μη βιαζεται...
να μη σε πιασει κοψιμο...
να μην φυγει στο 5 λεπτο...
να μη σου φαει τα λεφτα τζαμπα...
με αγαπη
ο εικονιζομενος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πού ήσουν,ανησύχησα;;;;Όχι να με γαμήσετε εσείς μόνο......να μου πάρετε και σεις καμιάέστω....
![]()
ο Νωντας ειναι ο πολεμαρχος του Θεου φασιστακιο νωντας δεν ειναι ο αντιχρηστος φασιστακι...
ειναι ο σωτηρας μας![]()
![]()
![]()
![]()
να σου σηκωθει...
να ειναι καλη στις υπηρεσιες της...
να μη βιαζεται...
να μη σε πιασει κοψιμο...
να μην φυγει στο 5 λεπτο...
να μη σου φαει τα λεφτα τζαμπα...
με αγαπη
ο εικονιζομενος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θεά η ελληνίδα πλάι του,όντως φτιάχτηκα.....Και από μένα μια φώτο του εικονιζόμενου για τον ματζίσιαν,για να φτιαχτεί πριν έρθει το CG![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λαθος!!!!Τώρα είμαι σίγουρος ότι θα πάνε όλα όλα καλά.
Δεξιούλι-φασιστάκι εσύ κ θεωρείς γρουσούζη τον επίτιμο,δεν ντρέπεσαι καθόλου;;;![]()
Αυτή ευχές δεν πειράζει να μου δίνει,το μόνο που δεν θέλω είναι να την δω από κοντά πριν πάω....μετά δεν παίζει να μου σηκωθεί πράγματι!!!!λαθος!!!!
τις ιδιες ευχες σου δινει και αυτη
![]()
![]()
![]()
πριν πας στο χοτελι, περνα απο το γυρος ΝΙΚ να τσιμπισεις κατι να εχεις δυναμεις![]()
Και αυτή η φώτο,είναι αφιερωμένη σε όσους καβλώνουν με το να βρίζουν το ΠΑΣΟΚ όλη μέρα....χύστε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www1.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/02/Pangalos.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τελικά πήγες σε μπουρδέλο ή δεν πήγες ακόμα;;;; ;D
Και,δεν σου άρεσε ή σου άρεσε;;;Έχω πάει σε μπουρδέλο.
Και,δεν σου άρεσε ή σου άρεσε;;;