Επισκέπτης
Γίνατε φιλενάδες;;;;57 με 1,72 ύψος και γυμνασμένο σώμα......![]()
Γίνατε φιλενάδες;;;;57 με 1,72 ύψος και γυμνασμένο σώμα......![]()
Μπουρδελιαρηδες ενωθειτε![]()
Άμα βάλει ο σταμ τον κώλο ευχαρίστως.....![]()
Λαιφ εισαι μπουρδελιαρης ρε θηριο;σε ειχα για σιτι τουρΠροχωρα....σε θελει ολη η χωρα!!!!!!!!!!!!!
Για γλωσσόφιλα να πας στον baro!!!!καταρχας θελω και γλωσοφυλα, αλλα βγαλε της μουνοτριχες της παπαρηγα σε παρακαλώ, σιχαινομαι :- :- :-
Δε μου λες γιατι δεν εχετε λεφτα για μεταγραφες και σας φερνουν ολο σαπακιαδε μου λες που βρηκατε λεφτα για μεταγραφες![]()
Για γλωσσόφιλα να πας στον baro!!!!![]()
Φίλε εδώ κανένας δεν παίζει μόνο σε μία κατηγορία(εκτός από τους άφραγκους ή τσιγκούνηδες).Λαιφ εισαι μπουρδελιαρης ρε θηριο;σε ειχα για σιτι τουρ![]()
εσυ προσεχε τι λες για μεναΓια γλωσσόφιλα να πας στον baro!!!!![]()
Kαλά,πέρνα από εκεί που κάνει πιάτσα κ αν έχεις πάλι την ίδια γνώμη το ξανα συζητάμε!!!ο μπαρος ειναι στρειτ![]()
Βασικα ο τομεαs μου ειναι στο μασαζ....Αλλα κριση ερχεται , καλο ειναι να ξερουμε απο ολεs τιs τεχνεs.....Που λενε...."Μαθε τεχνη κι ασ τηνε και αν σε φτυσει Ελλεηνιδα πιαστηνε""Λαιφ εισαι μπουρδελιαρης ρε θηριο;σε ειχα για σιτι τουρ![]()
και ξαφνικα ανοιξε ο ουρανοςΔε μου λες γιατι δεν εχετε λεφτα για μεταγραφες και σας φερνουν ολο σαπακια![]()
Γκιουντγιονσεν.Τελος.ολοι οι αλλοι εκτος Ριβαλντο ειναι ενα τιποτα μπροστα του.Α,και ο Γκαμαρα βεβαια.και ξαφνικα ανοιξε ο ουρανος
και εβρεξε λεφτα στον αδραχμιδη
που τα βρηκες ρε αδραχμιδη τα λεφτα
τινος ειναι αδραχμιδη τα λεφτα
μηπως επαιξες και συ
μηπως εκανες στραβη
και το στοιχημα σου στελνει τα λεφτα
τινος ειναι αδραχμιδη τα λεφτα
που τα βρηκες αδραχμιδη τα λεφτα
εισαι τιγκα βουτηγμενος στα σκατα
ο ριβαλντο καλος ηταν ρε
κατσε και μετρα ποιος εχει φερει τους καλυτερους παιχτες σε καθε θεση
και μετα βγες να ξαναμιλησεις
αν θελεις δεχομαι και ονοματα![]()
Σε θελουμε στη ομαδα κρουσης των μπουρδελωνΒασικα ο τομεαs μου ειναι στο μασαζ....Αλλα κριση ερχεται , καλο ειναι να ξερουμε απο ολεs τιs τεχνεs.....Που λενε...."Μαθε τεχνη κι ασ τηνε και αν σε φτυσει Ελλεηνιδα πιαστηνε""![]()
Αν αγγίξεις έστω κ μία τρίχα από τα αρχίδια μου θα σε κυνηγάει το ΠΑΜΕ,είμαστε τόσο λίγοι στο κόμμα που μας προσέχουν σαν τα μάτια τους!!!!εσυ προσεχε τι λες για μενα
γιατι σε βλεπω να τρεχεις και με τρια ποδια(δαχτυλα)![]()
εχεις δικιοΓκιουντγιονσεν.Τελος.ολοι οι αλλοι εκτος Ριβαλντο ειναι ενα τιποτα μπροστα του.Α,και ο Γκαμαρα βεβαια.
Γκιουντγιονσεν.Τελος.ολοι οι αλλοι εκτος Ριβαλντο ειναι ενα τιποτα μπροστα του.Α,και ο Γκαμαρα βεβαια.
Σε θελουμε στη ομαδα κρουσης των μπουρδελων
Θα ανακαλυπτης τις ξεπετες για να γλιτονουμε οι υπολοιποι![]()
οταν λες θρυλο εννωεις μπαρτσα,ρεαλ,μαντσεστερ?εκει πρεπει να κλαψεις και συ ρε τυπε,οχι μονο εγω.εχεις δικιο
κατσε και μετρα παιχτες που εχουν ερθει στον θρυλο και κλαψε![]()