Επισκέπτης
Τσολιά, μια φωτο που είχες ποστάρει ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ αλλά είχε πρόβλημα, δεν είχε ανέβει σωστά λόγω μεγέθους στα περιθώρια... αν θες μικρυνε την λιγο και βαλτην στο thread για το CERN!
καημενε dura τι τραβας με το τρελοκομειο
Τσολιά, μια φωτο που είχες ποστάρει ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ αλλά είχε πρόβλημα, δεν είχε ανέβει σωστά λόγω μεγέθους στα περιθώρια... αν θες μικρυνε την λιγο και βαλτην στο thread για το CERN!
καημενε dura τι τραβας με το τρελοκομειο
Ρε συ... κ το λέω ειλικρινά, προς όλους: ΔΕΝ έχω προσωπικά με κανέναν... μια τάξη προσπαθούμε να βάλουμε... αλλά βοηθάτε κι εσείς... είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τι ποστάρουν καθημερινά...
ναι βρε δεν ειπε κανεις οτι εχεις προσωπικα με καποιον!Αλλα πιο πολυ θα τρελαθεις πιστευω οσο προσπαθεις να κουμανταρεις το καθε παλαβο θρεντ και ποστ εδω
πως λενε καποιον που ειναι ερωτοκριτος στη μοσχα και καψουρευεται ρωσσικα πορνιδια?
Φιλε μου,εισαι off topic..πως λενε καποιον που ειναι ερωτοκριτος στη μοσχα και καψουρευεται ρωσσικα πορνιδια?
Φιλε μου,εισαι off topic..
Φιλε μου,εισαι off topic..
γιατι ειναι?
γιατι απλα δειχνει ανθρωπο που προτασσει την λογικη του στην ''καθοδηγηση''
ανεξαρτητως αν αυτο που πιστευει ειναι λαθος η σωστο.... ;) ;) ;)
Αυτο δεν σημαινει νομιζω οτι και καποιος που πιστευει σε μια θρησκεια οτι ειναι φανατισμενος και δεν μπορει να προτασει την λογικη του μπροστα στα πιστευω του
αυτα τα εχουμε συχητησει σε αλλα θρεντ μερονυχτα.....Αυτο δεν σημαινει νομιζω οτι και καποιος που πιστευει σε μια θρησκεια οτι ειναι φανατισμενος και δεν μπορει να προτασει την λογικη του μπροστα στα πιστευω του
μην εισαι σπαστικος....η καποιος πιστευει σε μια ρωσσιδα πουτανα και νομιζει πως θα την παντρευτει
λοιπον κομενη η πλακα
καποια υπαρξη απο εδω μεσα μου εκανε παραπονα οτι δεν της δινεις σημασια!
κανε κατι για αυτο...!