Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
εγω βλεπω σε καναδυο θρεντ αυτη τη στιγμη γραφει ο καθενας οτι μαλακια του κατεβει...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Οποια off-topic πέφτουν στην αντίληψή μας διαγράφονται ή μεταφέρονται στο κατάλληλο thread... ΑΛΛΑ δεν τα προλαβαίνουμε κι όλα!

Γι' αυτό ΒΟΗΘΗΣΤΕ μας κι εσείς στέλνοντας με pm τα links από τα threads που θέλουν καθάρισμα...

Επισκέπτης
Οποια off-topic πέφτουν στην αντίληψή μας διαγράφονται ή μεταφέρονται στο κατάλληλο thread... ΑΛΛΑ δεν τα προλαβαίνουμε κι όλα!

Γι' αυτό ΒΟΗΘΗΣΤΕ μας κι εσείς στέλνοντας με pm τα links από τα threads που θέλουν καθάρισμα...

Ενταξει ρε dura μην το παιρνεις και τοσο πατριωτικα!Μια δυο μαλακιες να πουμε και σε κανενα αλλο θρεντ στα πλαισια του χαβαλε δεν χαθηκε και ο κοσμος!

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6

με συγχωρεις ρε Ντουρασελ ειδες τα δικα μου και στο θρεντ τι τρεχει με τις Ελλεεινιδες ας πουμε δεν τα ειδες,που γινεται χαμος?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
με συγχωρεις ρε Ντουρασελ ειδες τα δικα μου και στο θρεντ τι τρεχει με τις Ελλεεινιδες ας πουμε δεν τα ειδες,που γινεται χαμος?

Στείλτε μου pm με τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ links και θα καθαριστούν ΑΜΕΣΑ! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ... ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ενταξει ρε dura μην το παιρνεις και τοσο πατριωτικα!Μια δυο μαλακιες να πουμε και σε κανενα αλλο θρεντ στα πλαισια του χαβαλε δεν χαθηκε και ο κοσμος!

Προσπάθησε να καταλάβεις, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Αλλά είναι ΠΟΛΥ ενοχλητικό να χαλάει η ομαλή ροή ενός thread συνεχώς με off-topic ή βρισήδια...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

το δικό μου θρεντ ποιος το έσβησε από το αν ξέρεις αλλιώς να μου πει ο solitonios που είναι και αυτός μέσα... αλλιώς αν δεν είναι ο μοντ που το έσβησε εδώ να μου πεις ποιος είναι υπεύθυνος για την κατηγορία αυτή του site

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
δεν ειναι δικη μου δουλεια αυτη,ψαξε να τα βρεις...ειναι δυο τρεις που οτι και να γραφουν offtopic ειναι...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Στείλτε μου ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ links και θα καθαριστούν ΑΜΕΣΑ! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ... ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!

κάντε με μοντ για μια μέρα .... (από το κάντε με πρωθυπουργό για μια μέρα.)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ωραία το ποστ το 2ο μάλλον εσύ το έσβησες μήπως μπορείς να μου πεις γιατί έσβησες το άλλο γαμοποστ...?

για μουνιά έλεγε ο άλλος και του απάτνησα ανάλογα

για δείξε μου έναν γαμοκανόνα που λέει ότι ήμουν οφ-τόπικ

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Προσπάθησε να καταλάβεις, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Αλλά είναι ΠΟΛΥ ενοχλητικό να χαλάει η ομαλή ροή ενός thread συνεχώς με off-topic ή βρισήδια...

ποια ομαλη ροη του θρεντ μωρε?για το κατσαριδοκτονο,με δουλευεις?αυτο το ποστ θα επρεπε να σβησεις...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ναι αλλα μια βλακεια και μιση ηταν...

ΔΕΝ διαφωνώ... Αλλά σε τελική ρε παιδιά... ΕΣΕΙΣ τ' ανοίγετε τα διάφορα άκυρα threads... και μαζεύεστε κ τα συζητάτε αναλυτικά! Προσωπικά, είμαι κατά ΟΛΩΝ των μαλακισμένων posts και η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να διαγράφονται ΑΜΕΣΑ!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ποια ομαλη ροη του θρεντ μωρε?για το κατσαριδοκτονο,με δουλευεις?αυτο το ποστ θα επρεπε να σβησεις...
για το κατσαριδοκτόνο... που νομίζεις ότι θα μπει η νοικοκυρά όταν θα θέλει να εξοντώσει τις κατσαρίδες... στο
όπως επίσης και για τον άλλον που την έκοψε την γκόμενα (φέτες)  ότι είναι πανάθα επειδή είναι ωραίο μουνί.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

και με τα 2 τα χέρια... έλα και τις μπάλες μέσα... και τα καλαμπαλίκια ναουμ.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
τελος παντων...εχετε λαθος αντιληψη οι μοντ εδω μεσα...αντι να διαγραφεται τα ακυρα θρεντ ωστε να μην απανταμε εμεις..εσεις κανετε το αντιθετο...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ΔΕΝ διαφωνώ... Αλλά σε τελική ρε παιδιά... ΕΣΕΙΣ τ' ανοίγετε τα διάφορα άκυρα threads... και μαζεύεστε κ τα συζητάτε αναλυτικά! Προσωπικά, είμαι κατά ΟΛΩΝ των μαλακισμένων posts και η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να διαγράφονται ΑΜΕΣΑ!

από σήμερα ξεκίνησε αυτό .. για να ξέρω.
εγώ κριτική άσκησα στον άλλον περί του θέματος. ούτε αυτό δεν επιτρέπεται? δεν του είπα για κατσαριδοκτόνα.
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΩΛΟΠΟΣΤ ΜΟΥ. ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΆ... γιατί αν είναι έτσι αλλάζει το πράγμα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
από σήμερα ξεκίνησε αυτό .. για να ξέρω.
εγώ κριτική άσκησα στον άλλον περί του θέματος. ούτε αυτό δεν επιτρέπεται? δεν του είπα για κατσαριδοκτόνα.
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΩΛΟΠΟΣΤ ΜΟΥ. ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΆ... γιατί αν είναι έτσι αλλάζει το πράγμα.

Aν εννοείς αυτό
το διόρθωσα εγώ γιατί υπήρχε τεχνικό πρόβλημα με τα μεγέθη από τις φώτος σου (τις είχες ποστάρει όλες μαζί, αλλά επειδή ήταν σε διαφορετικές διαστάσεις - η μια ήταν ΠΟΛΥ μεγάλη, έπιανε όλη την οθόνη κι έβγαιναν εκτός τα περιθώρια - οπότε δεν είχαν ανέβει σωστά κ μπερδευόντουσαν). Ομως ρε συ... κ εκτός απ' αυτό... ότι έγραφες off-topic ήταν! Σε τελική το παλικάρι, μια γκόμενα βρήκε κ ποστάρισε το site (τώρα βέβαια πως προέκυψε ότι είναι Παναθηναϊκός... αυτό είναι δικό του θέμα) - και για να μην παρεξηγηθώ, προσωπικά δεν ασχολούμαι με αθλητικά και δεν είμαι οποδός ΚΑΜΙΑΣ Ομάδας -

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τσολιά, μια φωτο που είχες ποστάρει ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ αλλά είχε πρόβλημα, προσπάθησα να την μεταφέρω αλλά δεν είχε ανέβει σωστά λόγω μεγέθους στα περιθώρια... αν θες μικρυνε την λιγο και βαλτην στο thread για το CERN!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom