Επισκέπτης
καλοριζικο το θρεντακι
Οποια off-topic πέφτουν στην αντίληψή μας διαγράφονται ή μεταφέρονται στο κατάλληλο thread... ΑΛΛΑ δεν τα προλαβαίνουμε κι όλα!
Γι' αυτό ΒΟΗΘΗΣΤΕ μας κι εσείς στέλνοντας με pm τα links από τα threads που θέλουν καθάρισμα...
Οποια off-topic πέφτουν στην αντίληψή μας διαγράφονται ή μεταφέρονται στο κατάλληλο thread... ΑΛΛΑ δεν τα προλαβαίνουμε κι όλα!
Γι' αυτό ΒΟΗΘΗΣΤΕ μας κι εσείς στέλνοντας με pm τα links από τα threads που θέλουν καθάρισμα...
με συγχωρεις ρε Ντουρασελ ειδες τα δικα μου και στο θρεντ τι τρεχει με τις Ελλεεινιδες ας πουμε δεν τα ειδες,που γινεται χαμος?
Ενταξει ρε dura μην το παιρνεις και τοσο πατριωτικα!Μια δυο μαλακιες να πουμε και σε κανενα αλλο θρεντ στα πλαισια του χαβαλε δεν χαθηκε και ο κοσμος!
το δικό μου θρεντ ποιος το έσβησε από το αν ξέρεις αλλιώς να μου πει ο solitonios που είναι και αυτός μέσα... αλλιώς αν δεν είναι ο μοντ που το έσβησε εδώ να μου πεις ποιος είναι υπεύθυνος για την κατηγορία αυτή του siteΟποια off-topic πέφτουν στην αντίληψή μας διαγράφονται ή μεταφέρονται στο κατάλληλο thread... ΑΛΛΑ δεν τα προλαβαίνουμε κι όλα!
Στείλτε μου ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ links και θα καθαριστούν ΑΜΕΣΑ! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ... ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!
Προσπάθησε να καταλάβεις, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Αλλά είναι ΠΟΛΥ ενοχλητικό να χαλάει η ομαλή ροή ενός thread συνεχώς με off-topic ή βρισήδια...
ποια ομαλη ροη του θρεντ μωρε?για το κατσαριδοκτονο,με δουλευεις?αυτο το ποστ θα επρεπε να σβησεις...
Αυτο το post μεταφέρθηκε στο σχετικο thread...
ναι αλλα μια βλακεια και μιση ηταν...
για το κατσαριδοκτόνο... που νομίζεις ότι θα μπει η νοικοκυρά όταν θα θέλει να εξοντώσει τις κατσαρίδες... στοποια ομαλη ροη του θρεντ μωρε?για το κατσαριδοκτονο,με δουλευεις?αυτο το ποστ θα επρεπε να σβησεις...
ΔΕΝ διαφωνώ... Αλλά σε τελική ρε παιδιά... ΕΣΕΙΣ τ' ανοίγετε τα διάφορα άκυρα threads... και μαζεύεστε κ τα συζητάτε αναλυτικά! Προσωπικά, είμαι κατά ΟΛΩΝ των μαλακισμένων posts και η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να διαγράφονται ΑΜΕΣΑ!
από σήμερα ξεκίνησε αυτό .. για να ξέρω.
εγώ κριτική άσκησα στον άλλον περί του θέματος. ούτε αυτό δεν επιτρέπεται? δεν του είπα για κατσαριδοκτόνα.
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΩΛΟΠΟΣΤ ΜΟΥ. ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΆ... γιατί αν είναι έτσι αλλάζει το πράγμα.