maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
Λολ,το κλασικό χαζό τεστ.....![]()
χεχεχεχε
παω στοιχημα οτι τον εβγαλε γυναικα

Λολ,το κλασικό χαζό τεστ.....![]()
μπορει να ηταν καθαριστρια τυπε..μπαργουμαν με μουστακι και πρωι δεν νομιζω μαλον βραδυ δουλευε![]()
![]()
![]()
![]()
θα σουν ασχημη γυναικαΤότε οι γυναίκες είχαν μουστάκι....
Τεσπα,την κάνω πάλι...τσάο![]()
με υπνωτισμο τυπεΔεν έχω......ο πιτσιρικάς είναι απλά η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.... ;)
(Δε ξέρω και τι ακριβώς παίζει και πως μπορείς να μάθεις τι ήσουν στη προηγούμενη σου ζωή,αλλά θα με ενδιέφερε)
o birdman που περπαταει;[move][/move]
και η ψωλη μου κολυμπαειo birdman που περπαταει;![]()
αυτος φταειτουλαχιστον αμα μαυρισει ο πουτσος σου θα γραφεις και στο θρεντ του γιασου....bepanthολ βαλε με υδατικη βαση.....και οχι σεξ.....αυριο μην σπρωξεις....κανε κανα γλειφομουνι μονο.....
δεν περπαταει.... γλ-υστραειo birdman που περπαταει;![]()
ναι....μπορει να βαλει γιαουρτι και να σερβιρει πουτσα γιαουρτλου αυριο στην γκομενα.....το σκορδακι προαιρετικο....με ακουει ολη η γειτονια απο τα γελια ρε συ
βαλε γιαουρτι χαχαχαχαχαχαχαχα
ενδιαφερον θα εχει να ξεφλουδισει κιολας
ναι και αμα ξεφλουδισειναι....μπορει να βαλει γιαουρτι και να σερβιρει πουτσα γιαουρτλου αυριο στην γκομενα.....το σκορδακι προαιρετικο....![]()
εχουμε κατι σε μπερντμαν να κανει moonwalking ala michael jackson;ο birdman που κυλάει?![]()
φουτσα γιαουρτλου λεειιιιιιιιιιναι....μπορει να βαλει γιαουρτι και να σερβιρει πουτσα γιαουρτλου αυριο στην γκομενα.....το σκορδακι προαιρετικο....![]()
μια ακυρη βοηθεια καθως εκανα για πρωτη φορα γυμνησμο δεν εβαλα λαδακι στη τσουτσου με αποτελεσμα να τη καψει ο ηλιος
τι κανω τωρα αραγε πρωτον δευτερον υπαρχει περιπτωση να ξεφλουδισεικαι τριτον
αυριο εχω προγραμματισει να σπρωξω πως θα γινει η δουλεια οεο
καμια κρεμουλα ξερετε![]()
Να ευχεσαι τυπε να μην βγαλει καμια φουσκαλα με νερο!!! την ειχα πατησει ασχημα με εγκαυματα απο τον ηλιο (φουσκαλες με νερο ξεφλουδισμα ολα τα σκατα μαζι) οχι ομως στην τσουτσουνα μου!μια ακυρη βοηθεια καθως εκανα για πρωτη φορα γυμνησμο δεν εβαλα λαδακι στη τσουτσου με αποτελεσμα να τη καψει ο ηλιος
τι κανω τωρα αραγε πρωτον δευτερον υπαρχει περιπτωση να ξεφλουδισεικαι τριτον
αυριο εχω προγραμματισει να σπρωξω πως θα γινει η δουλεια οεο
καμια κρεμουλα ξερετε![]()