memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
για να μαθεις να παιζεις με τα θεια βλασφημεγαμω τη πουτανα μου χαλασε το κλιματιστικο![]()
σημερα βρηκε που εχει ζεστη![]()
ιδου η οργη του Νωντα θα πεσει επανω σου αρρωστακι
για να μαθεις να παιζεις με τα θεια βλασφημεγαμω τη πουτανα μου χαλασε το κλιματιστικο![]()
να τα χιλιασειςΌταν θα είμαι....σε 8 χρόνια δηλαδή...έχω ακόμα![]()
να τα χιλιασεις
καποια θα ειχες το απογευμα εκειγαμω τη πουτανα μου χαλασε το κλιματιστικο![]()
αυτη δεν ειναι ευχη για τον κιθαρα τυπε...να τα χιλιασεις
κατσε τωρα ψαχνω να αγορασω αλλοκαποια θα ειχες το απογευμα εκει![]()
![]()
και υπερφορτωθηκε το μηχανιμα γιατι δουλευε συνεχεια ομολογα τα ολα λεγε
![]()
αυτη δεν ειναι ευχη για τον κιθαρα τυπε...
ευχησου του να μηδενισει να τερματισει την πιστα και να παρει κανονακι![]()
![]()
![]()
ηθελες να τα βαλεις με το νωντα αρρωστακι? πληρωνε τωρακατσε τωρα ψαχνω να αγορασω αλλο
παλι στα εξοδα χωθηκα![]()
Όταν θα είμαι....σε 8 χρόνια δηλαδή...έχω ακόμα![]()
καλητερα τωρα?αυτη δεν ειναι ευχη για τον κιθαρα τυπε...
ευχησου του να μηδενισει να τερματισει την πιστα και να παρει κανονακι![]()
![]()
![]()
εσυ τι μνημες εχεις τυπε?
ρωτα τον σταματη που βγαινει απο το σωμα του και κανει ταξιδια στο χωροχρονο τυπεΔεν έχω......ο πιτσιρικάς είναι απλά η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.... ;)
(Δε ξέρω και τι ακριβώς παίζει και πως μπορείς να μάθεις τι ήσουν στη προηγούμενη σου ζωή,αλλά θα με ενδιέφερε)
τα πρωϊνα μπαρακια παντως τυπε ειναι σιγουρα καταλοιπο απο προηγουμενη ζωη σουΔεν έχω......ο πιτσιρικάς είναι απλά η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.... ;)
(Δε ξέρω και τι ακριβώς παίζει και πως μπορείς να μάθεις τι ήσουν στη προηγούμενη σου ζωή,αλλά θα με ενδιέφερε)
ρωτα τον σταματη που βγαινει απο το σωμα του και κανει ταξιδια στο χωροχρονο τυπεολο και θα σε πετυχε καπου σε καμια μπουρδελοτσαρκα του περασμενου αιωνα
![]()
![]()
Δεν έχω......ο πιτσιρικάς είναι απλά η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.... ;)
τα πρωϊνα μπαρακια παντως τυπε ειναι σιγουρα καταλοιπο απο προηγουμενη ζωη σου![]()
τοτε που δεν ειχε εφευρεθει ακομα το ρευμα και δουλευανε μονο το πρωι![]()
![]()
![]()
μπαργουμαν με μουστακι και πρωι δεν νομιζω μαλον βραδυ δουλευεΟπότε μπαργούμαν σε πρωινό μπαρ,να υποθέσω;![]()
μπαργουμαν με μουστακι και πρωι δεν νομιζω μαλον βραδυ δουλευε![]()
![]()
![]()
![]()