loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οχι αλλα εχω παει.θες βοηθεια σε κατι;εισαι σαντορινη μηπως?
οχι αλλα εχω παει.θες βοηθεια σε κατι;εισαι σαντορινη μηπως?
παντρεμενη να γαμησει καναν κωλο ψαχνει.....οχι το τζοκερΚλείσε το πε τσε το λοιπόν και πάρε σβάρνα σούπερ μάρκετ, λαϊκες, πάρκα, παιδικές χαρές, καταστήματα με παιχνίδια και λοιπά παιδικά. Έχει υπομονή και υπομονή και καλή τύχη τύπε...Και να θυμάσαι "Αν σου κάτσει; Σου αλλάζει τη ζωή!!!" ;)
Γιατί στη Σαντορίνη τώρα ξημέρωσεεισαι σαντορινη μηπως?
Να πάρεις φίλε, να πάρεις.....Θα σου την αλλάξει...Δε το λέω εγώ...Το λένε 49 γαμιάδες παντρεμένων...Αυτοί ξέρουν!καλα και για το τελευταιο δεν παιρνω ορκο![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι ρε αλλα ηταν μια σημερα που της εκοψα το εισητηριο και μου ειπε ευχαριστω ομορφια μου.και ειπες και συ το ιδιο και λεω,ρε λες.οχι αλλα εχω παει.θες βοηθεια σε κατι;
Να σου κατσει ε?καλα και για το τελευταιο δεν παιρνω ορκο![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά για να δώσει η παντρεμένη κόλο θα πρέπει να φτύσει αίμα ο τύπος...Εκτός και αν η παντρεμένη τον έχει δώσει και στον άντρα της διαφορετικά ΠΟΛΥ δύσκολα (στις δικές μου περιπτώσεις η μία μόνο δάκτυλο άφηνε και η άλλη με άφησε αφού έμαθε πως την κεράτωνε ο άντρας της όταν αυτή ήταν έγκυος, αλλά το να τις γαμήσω το κώλο ήταν το πιο σοφτ που κάναμε εκείνη τη φορά)παντρεμενη να γαμησει καναν κωλο ψαχνει.....οχι το τζοκερ![]()
Αν έχεις ρε τύπε κάνε κράτει κανένα μήνα και στείλε αν είναι...Μου έχει λείψει το σεξ με παντρεμένη
![]()
:-*
Καλά σου είπε "ευχαριστώ ομορφιά μου" και άφησες την ευκαιρία να πάει χαμένη;Οχι ρε αλλα ηταν μια σημερα που της εκοψα το εισητηριο και μου ειπε ευχαριστω ομορφια μου.και ειπες και συ το ιδιο και λεω,ρε λες.![]()
Ε ναι ρε τύπε εννοείτε!!! Τι χωρίς πιστοποίηση ομαλής λειτουργίας θα την πάρω; Γουρούνι στο σακί; Δε λέειΣ ενα μηνα θα τιs περασω ενα χερακι πρωτα ομωs....Για να μην σου δωκω σκαρτο πραμα![]()
![]()
εχθές μου χάλασε το πληκτρολόγιο στο σπίτι
είναι αρκετά χρήσιμο τελικά![]()
![]()
Ετσι ετσιΕ ναι ρε τύπε εννοείτε!!! Τι χωρίς πιστοποίηση ομαλής λειτουργίας θα την πάρω; Γουρούνι στο σακί; Δε λέει![]()
![]()
![]()
![]()
καλη ηταν τουλαχιστον;;;Οχι ρε αλλα ηταν μια σημερα που της εκοψα το εισητηριο και μου ειπε ευχαριστω ομορφια μου.και ειπες και συ το ιδιο και λεω,ρε λες.![]()
+10Κωστάκη,το πληκτρολόγιο οθόνης δε σε βολεύει;;; Το ποντίκι να μη σου χαλάσει.......είτε έχεις φορητό είτε όχι.....χωρίς ποντίκι είναι δύσκολη η χρήση....χωρίς πληκτρολόγιο παλεύεται ;)
Καλη αλλα Ελληνιδα.καλη ηταν τουλαχιστον;;;![]()
Ετσι ετσι
Κι εγω θα σε μαθω το κολπο να σου δινουν κωλο κι εσυ να το παιζειs δυσκολοs![]()
![]()
![]()
![]()
Στον πειραια και στα μεγαλα λιμανια ναι.Την πληρωσαμε οσοι φευγαμε απο ραφηνα,λαυριο....Καλά σου είπε "ευχαριστώ ομορφιά μου" και άφησες την ευκαιρία να πάει χαμένη;
Υ.Γ Εγώ γιατί είχα την εντύπωση πως τα πλοία είναι δεμένα σήμερα;![]()
![]()
![]()
χερεσαι αρωστάκι που σε χυνει ο μαρινακης μερα νυχτα?Να σου κατσει ε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
H σωστή απάντηση ήταν "τι να πιάσει μωρέ μπροστά σε έσενα...." ;)Καλη αλλα Ελληνιδα.![]()
Τυπε γενικα το να χυσει αυτος ο ανθρωπος το θεωρω ακατορθωτο..αμφιβαλω αν θα ξεχωριζει η πουτσα,αν εχει.χερεσαι αρωστάκι που σε χυνει ο μαρινακης μερα νυχτα?
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλήθεια το σχέδιο να μεταφερθούν ΟΛΑ τα πλοία της γραμμής από τον Πειραία στο Λαύριο υπάρχει ακόμα;;;;;Στον πειραια και στα μεγαλα λιμανια ναι.Την πληρωσαμε οσοι φευγαμε απο ραφηνα,λαυριο....
Καθε φορα ετσι γινεται δυστυχως.δεν ισχυσει για αλλους..