loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τι καταλαβες;Τι εννοας δηλαδη ?
τι καταλαβες;Τι εννοας δηλαδη ?
Αν είσαι γύρω στα 25 κάνε υπομονή καμιά 50αριά χρόνια, θα μαζέψεις.....Ναι καπνίζω πατάτες
Πάντως έχω ακούσει για άτομα που έχουν χάσει ύψος.......θέλω και γω να χάσω 4-5 πόντους![]()
Eιναι πολυ ομορφη τυπε αλλα δεν ειναι και συνιθισμενη.
μερα μαναρακι!!!!! :-*
Συνενοημενες εισαστε ολες?τι μερα παιδι μου 3 η ωρα το απογευμα.meraaaa!![]()
Αν είσαι γύρω στα 25 κάνε υπομονή καμιά 50αριά χρόνια, θα μαζέψεις.....
ΟκEιναι πολυ ομορφη τυπε αλλα δεν ειναι και συνιθισμενη.
δεν ντρεπεσαι λιγοΘέλω παντρεμένο![]()
Εσυ θα ξερεις,μπηκε ο μπολντεμορτ στο κοσμο?αν ναι εχεις κανα λινκ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μερα μαναρακι!!!!! :-*
πες μου οτι θα αλλαξει η γραμματοσειρα!!!!!!!!!!!εχουμε γκαβωθει ρε πουστη!!!!η παλια τι ειχε?!![]()
τωρα ξυπνησα ομορφια μου!!!τι να πω?καληνυχτα?Συνενοημενες εισαστε ολες?τι μερα παιδι μου 3 η ωρα το απογευμα.
μη χαφτεις οτι σου λενε.
δε"δινω"κανεναν.αν θελει μπορει να απαντησει ο ιδιος. ;)Εσυ θα ξερεις,μπηκε ο μπολντεμορτ στο κοσμο?αν ναι εχεις κανα λινκ?
γεια σου ψηλο αγορι!!!Βασικά καλησπέρα σας![]()
![]()
![]()
Θέλω παντρεμένη >![]()
Κλείσε το πε τσε το λοιπόν και πάρε σβάρνα σούπερ μάρκετ, λαϊκες, πάρκα, παιδικές χαρές, καταστήματα με παιχνίδια και λοιπά παιδικά. Έχει υπομονή και υπομονή και καλή τύχη τύπε...Και να θυμάσαι "Αν σου κάτσει; Σου αλλάζει τη ζωή!!!" ;)Θέλω παντρεμένη >![]()
εισαι σαντορινη μηπως?τωρα ξυπνησα ομορφια μου!!!τι να πω?καληνυχτα?
μη χαφτεις οτι σου λενε.![]()
Κλείσε το πε τσε το λοιπόν και πάρε σβάρνα σούπερ μάρκετ, λαϊκες, πάρκα, παιδικές χαρές, καταστήματα με παιχνίδια και λοιπά παιδικά. Έχει υπομονή και υπομονή και καλή τύχη τύπε...Και να θυμάσαι "Αν σου κάτσει; Σου αλλάζει τη ζωή!!!" ;)
Αν έχεις ρε τύπε κάνε κράτει κανένα μήνα και στείλε αν είναι...Μου έχει λείψει το σεξ με παντρεμένηΕχω μερικεs.....να σου στειλω στοκ??????
γεια σου ψηλο αγορι!!!![]()