!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
όχι, απλά πήγα από stable σε testing και τα γάμησα όλαεκανες κανα compile στον πυρηνα?![]()
![]()
![]()
Θέλω λεπτομέρειες...μμμμμ...!!!!όχι, απλά πήγα από stable σε testing και τα γάμησα όλα
edit: το KDE 4.6 χύνει στα κωλομέρια κάθε καριόλας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιαχτηκες ε?Θέλω λεπτομέρειες...μμμμμ...!!!!
τα δικά σου κωλομέρια είναι γιαΘέλω λεπτομέρειες...μμμμμ...!!!!
μη το γυρνας στα φλωρικα τωρα...τα δικά σου κωλομέρια είναι γιακαι προδέρμ
μην αγχόνεσαι, έχω ´ασους στο μανίκι μου, όπως το suμη το γυρνας στα φλωρικα τωρα...
πανω που την αναψες με τα προστυχολογα σου....
μην αγχόνεσαι, έχω ´ασους στο μανίκι μου, όπως το su![]()
ειδες πως καρφωνεσαι οτι εισαι ο νωντας.......ο σταμ ακομη??
![]()
ναι λιλακο, οτι πεις...ειδες πως καρφωνεσαι οτι εισαι ο νωντας....![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μαλακα ο μεμος δεν ασχολιονταν με τον σταμ.2 τρελες ειχε με αυτες ασχολιονταν.ναι λιλακο, οτι πεις...
ποιες ητανε οι 2 τρελες μου?ρε μαλακα ο μεμος δεν ασχολιονταν με τον σταμ.2 τρελες ειχε με αυτες ασχολιονταν.
τις μαλακιες αυτες που ειναι ο σταμ και τετοια,τις γραφατε εσυ και ο σταμ.
τωρα γιατι το αρνεισαι,δεν μπορω να σε καταλαβω.ενταξει χαβαλε κανεις,και καλα κανεις.
ρε μαν εμενα μ αρεσει το xubuntu λογω γραφικων...στο χω πειόχι, απλά πήγα από stable σε testing και τα γάμησα όλα
edit: το KDE 4.6 χύνει στα κωλομέρια κάθε καριόλας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε το μεγαλυτερο λαθος που εχεις κανει στο προφιλ σου και δειχνεσαι ποιο ειναι;ποιες ητανε οι 2 τρελες μου?
μη ζοριζεις πολυ το μυαλουδακι σου να σκεφτεσαι ρε....θα το καψεις (κιαλλο)![]()
για πες ρε σπιρτο...τυπε το μεγαλυτερο λαθος που εχεις κανει στο προφιλ σου και δειχνεσαι ποιο ειναι;
θελω να μου το πεις μονος σου,να δω αν θα το βρεις.![]()
ελα κανε μια προσπαθεια ρε να το βρεις και δεν θα σε ξαναενοχλησω.τι εχεις κανει που κανει μπαμ;για πες ρε σπιρτο...