gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ολο ψωλαρια...γιατι?
ολο ψωλαρια...γιατι?
τυπε κιθαρα ευχαριστω για την προταση αλλα ο μονος που ξερει να μανατζαρει διεθνεις καριερες εδω μεσα ειναι ο απολυτοςΘα σε πάρω εσένα για μάνατζερ για να μου δίνεις σφυριά και μπαστούνια του μπέιζμπολ![]()
οχι βρε μαλακαΡε άσχετο,αλλά άμα ανεβάσω ένα τραγούδι στο γιουτιούμπ (από γνωστό δίσκο) παίζει να φάω μήνυση εκτός από το να μου το κατεβάσουνε;![]()
ανεβασε το αφοβα,μολις σε δουν θα σε απαλαξουν instantly.Ρε άσχετο,αλλά άμα ανεβάσω ένα τραγούδι στο γιουτιούμπ (από γνωστό δίσκο) παίζει να φάω μήνυση εκτός από το να μου το κατεβάσουνε;![]()
οχι μηνυση....μονο αγωγη για να σου παρουν λεφτα..... ;)Ρε άσχετο,αλλά άμα ανεβάσω ένα τραγούδι στο γιουτιούμπ (από γνωστό δίσκο) παίζει να φάω μήνυση εκτός από το να μου το κατεβάσουνε;![]()
ανεβασε το αφοβα,μολις σε δουν θα σε απαλαξουν instantly.
Αβραμη ποιος ειναι αυτος στο αβαταρ?Έχεις δοκιμάσει ποτέ,να σκέφτεσαι πρώτα,πριν πετάξεις τις πίπες σου; Μια δοκιμή θα σε πείση.....δεν είναι κακό,νομίζω ;)
Αβραμη ποιος ειναι αυτος στο αβαταρ?
φευγω......παω να τρολαρω σε κανενα φορουμ πληροφορικαριων......παλια μου τεχνη κοσκινο.....
τα γάμησα όλα, από 2.6.32-5 πήγα στο 2.6.39-κάτι
δεν δουλεύει κανένα firmware
φευγω......παω να τρολαρω σε κανενα φορουμ πληροφορικαριων......παλια μου τεχνη κοσκινο.....
Βρήκες και τη χειρότερη περίπτωση.......χειρότερη φάρα από τους πηροφορικάριους δεν υπάρχει....και τα πιο απλά πράγματα,νομίζουν ότι είναι σύνθετα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()