Επισκέπτης
Ψηνεσαι?
Αν μπορείς εσύ,ναι......εγώ ντρέπομαι.......
Ψηνεσαι?
οχι εγω,ο παππους.Φιλε εισαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυ λαθος.
Τελικα οριστικοποιήθηκε το ακυρο σοκοφρετακι?
δεν θα εχω μια δευτερη ευκαιρεια?
Αν μπορείς εσύ,ναι......εγώ ντρέπομαι.......
Ασε το ποκερ,απο πιπες ξερεις;Ωραίο το πόκερ..
Ωραίο το πόκερ..
Μαλακα θα ερχοταν σπιτι σου να παιξετε στριπ ποκερ.τωρα παρε τα αρχιδια μου.θα παει στον πιστολερο.Τελικα οριστικοποιήθηκε το ακυρο σοκοφρετακι?
δεν θα εχω μια δευτερη ευκαιρεια?
Χαπια γρηγορα
Αναποδα το βλεπεις.
Εγω ειμαι πλακατζης και εκεινη ψαρωνει.
Παραπεμπω και σενα στην απογευματινη μου συνομιλια με την ns, εκει ησουνα.
τι ακριβως ντρεπεσαι ?
Δλδ θα το εκανες ληξιαρχειο του μπου?
Μαλακα θα ερχοταν σπιτι σου να παιξετε στριπ ποκερ.τωρα παρε τα αρχιδια μου.θα παει στον πιστολερο.
πώς θα ήταν άραγε ο κόσμος μας δίχως αυτά?
πολλά τα επιτεύγματα του ανθρώπου στο πέρασμα των χρόνων, θαυμαστές οι ανακαλύψεις του, αναρίθμητες οι εφευρέσεις του
ενίοτε, οι εφαρμογές τους μάλλον έβλαψαν παρά ωφέλησαν το ανθρώπινο είδος
μία όμως ήταν εκείνη που του έδωσε την "έξτρα ώθηση"
μία ήταν εκείνη που του έδωσε την δυνατότητα να διαχωρίσει την ενέργεια από την ύλη, όχι στο εργαστήριο και με τεχνικά μέσα, αλλά στην κλίνη του και με το πολύτιμο εργαλείο του διαλογισμού
δεύτε λάβετε φοτόλια ο δρόμος της αρετής και της τελειότητας είναι πλέον ορθάνοιχτος μπροστά σας αποχαιρετήστε για λίγο το σαρκίο σας και αναληφθείτε στους αιθέρες αφουγκραστείτε την αίσθηση της αθανασίας ποντάρετε τον γαύρο διπλό στο καραϊσκάκη τολμήστε
πώς θα ήταν άραγε ο κόσμος μας δίχως αυτά?
πολλά τα επιτεύγματα του ανθρώπου στο πέρασμα των χρόνων, θαυμαστές οι ανακαλύψεις του, αναρίθμητες οι εφευρέσεις του
ενίοτε, οι εφαρμογές τους μάλλον έβλαψαν παρά ωφέλησαν το ανθρώπινο είδος
μία όμως ήταν εκείνη που του έδωσε την "έξτρα ώθηση"
μία ήταν εκείνη που του έδωσε την δυνατότητα να διαχωρίσει την ενέργεια από την ύλη, όχι στο εργαστήριο και με τεχνικά μέσα, αλλά στην κλίνη του και με το πολύτιμο εργαλείο του διαλογισμού
δεύτε λάβετε φοτόλια ο δρόμος της αρετής και της τελειότητας είναι πλέον ορθάνοιχτος μπροστά σας αποχαιρετήστε για λίγο το σαρκίο σας και αναληφθείτε στους αιθέρες αφουγκραστείτε την αίσθηση της αθανασίας ποντάρετε τον γαύρο διπλό στο καραϊσκάκη τολμήστε
Αστρικη προβολημεσω του διαλογισμου γινεται τελικα... ;) ;) ;)
Δεν ρωταω ποσο υπερκαηκες σημερα
μεσω του διαλογισμου γινεται τελικα... ;) ;) ;)
Δε θυμάμαι,γιατί είχα κάνει τσιγαριλίκι εκείνη την ώρα και ήμουν "αλλού"
Ασε το ποκερ,απο πιπες ξερεις;
<------------ασφαλιτης πρασινοφρουρος
τώρα σε πήρε ο πόνος;