Sokofretaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τι λες ρε ψωνιο? Αυτο καταλαβες? Οτι θελω το τηλεφωνο σου?
Αντε ξεκαβαλα.
αν δεν είσαι έτοιμος να σου απαντήσουν, μείνε στην άκρη. Μην πάθεις και εγκεφαλικό.
Τι λες ρε ψωνιο? Αυτο καταλαβες? Οτι θελω το τηλεφωνο σου?
Αντε ξεκαβαλα.
Να σου πω,γιατι δεν αλλαζεις το νικ απο πουστικη κιθαρα σε ληξιαρχειο του μπου?
μετα μας λενε ψευτεςτον μαλακα μπηκε σαν κλωνος του μεμου.
Χαπια γρηγορα
α εσυ ησουν καλο κοριτσι,τωρα τι επαθες και μιλας ετσι;αν δεν είσαι έτοιμος να σου απαντήσουν, μείνε στην άκρη. Μην πάθεις και εγκεφαλικό.
μου έδωσε κατι υπόθετα ο σταμ.α εσυ ησουν καλο κοριτσι,τωρα τι επαθες και μιλας ετσι;
:-* :-* :-*μου έδωσε κατι υπόθετα ο σταμ.
Ειδες μαστερακο? τις εξωθω στα ακρα.α εσυ ησουν καλο κοριτσι,τωρα τι επαθες και μιλας ετσι;
τα υποθετα του σταμ δεν μπορει να τα βαλει οποιος και οποιος.ειναι ειδικη παραγγελια,μεγαλυτερη απο τα κανονικα.μου έδωσε κατι υπόθετα ο σταμ.
Ειδες μαστερακο? τις εξωθω στα ακρα.
Συγκρινε αντιδραση, με την απογευματινη της ns που ηταν εντελως ακομπλεξαριστη και παιχθηκε μια χαρα το θεμα. Και μετα μου λενε γιατι θελω γυναικες ανω των 30.
Σοκοφρετακι της ΕΥΠ εισαι;θες να μαθεις για το παρανομο στοιχημα;
τυπε μεχρι 25 ειναι οι γυναικες.μετα ειναι για αποσυρση.ελεγε ενας παππους που πηρε μια ταυλανδη πιτσιρικα,στην τατιανα.και εντω μεταξυ αυτος να ειναι μια μπουλντοζα 60 χρονων.Ειδες μαστερακο? τις εξωθω στα ακρα.
Συγκρινε αντιδραση, με την απογευματινη της ns που ηταν εντελως ακομπλεξαριστη και παιχθηκε μια χαρα το θεμα. Και μετα μου λενε γιατι θελω γυναικες ανω των 30.
οχοουυυυυυ
σας βαρεθηκα για σημερα
παω να παιξω ποκερ...
Δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάξω νικ μόνος μου.....και κατά δεύτερον ντρέπομαι τον άντμιν....πείτε το του εσείς :-
Φιλε εισαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυ λαθος.τυπε μεχρι 25 ειναι οι γυναικες.μετα ειναι για αποσυρση.ελεγε ενας παππους που πηρε μια ταυλανδη πιτσιρικα,στην τατιανα.και εντω μεταξυ αυτος να ειναι μια μπουλντοζα 60 χρονων.
Α,εγώ παίζω πσιέτζα αράχνη παράλληλα.....ποιο είναι το σκορ σας;;
Αναποδα το βλεπεις.Ρε Αλέξη,ρε Αλέξη,.....το σοκοφρετάκι είναι πλακατζού και σε πειράζει....μη ψαρώνεις
τυπε μεχρι 25 ειναι οι γυναικες.μετα ειναι για αποσυρση.ελεγε ενας παππους που πηρε μια ταυλανδη πιτσιρικα,στην τατιανα.και εντω μεταξυ αυτος να ειναι μια μπουλντοζα 60 χρονων.