stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
σκασε λουγκρα τα μαθαμε και τα δικα σου
χαρες βλεπω..
ελπιζεις μπας και υποβιβαστει ο γαυρος και παρεις κανα πρωταθλημα
σκασε λουγκρα τα μαθαμε και τα δικα σου
οχι,μονο πυροφανη εφαγα,και εκανα και το τζουκμποξ.Στο πλοιο της αγαπης ειχες ανεβει ποτε,εγω ευτηχως παντα γλιστρουσα
Πετρελαιο λακιμια φορά που μάζευα πευκοβελόνες σε ένα φυλάκιο που είχαμε και κάτι σκύλους, έπεσα δίχως να το καταλάβω σε φωλιά με ψύλλους....μέχρι να το πάρω χαμπάρι το επόμενο πρωί, είχαν ήδη μπει στα ρούχα μου, στο κρεβάτι κτλ μέχρι να καταφέρω να απαλλαγώ από τις μαλακίες μου πήρε περίπου 1 βδομάδα και με είχανε κάνει κόσκινο
όταν κατέβηκα στην μονάδα έφαγα τραγικό πέσιμο από κοριούς
έδωσα το αίμα μου για την πατρίδα
φερε και αλλους 5μλκ και μονο με την ιδεα με πιανει φαγουρα προσεχε γιατι καμια φορα οι επιθυμιες σου γινονται πραγματικοτητα
και θα ερθει μονο ενας βαρουλης
Ναι πηγα ( ο μαλακας ) 18 μηνες , τζαμπαααααααααα
ΕΠΟΠ οχι ..αλλα τωρα με τις αναδουλειες ισως ναι
εγω καθε βραδυ ειπαμεΣτο πλοιο της αγαπης ειχες ανεβει ποτε,εγω ευτηχως παντα γλιστρουσα
η γαυρος εχει ηδη υποβιβαστει στην συνειδηση ολων.ποτε ξανα δεν θα εχει μεγεθος.ακομη και ο θρασυβουλος πλεον ειναι μεγαλυτερη ομαδα.χαρες βλεπω..
ελπιζεις μπας και υποβιβαστει ο γαυρος και παρεις κανα πρωταθλημα
καλα κανε δουλεια στον ενα και μετα βλεπουμεφερε και αλλους 5
κλαψε...η γαυρος εχει ηδη υποβιβαστει στην συνειδηση ολων.ποτε ξανα δεν θα εχει μεγεθος.ακομη και ο θρασυβουλος πλεον ειναι μεγαλυτερη ομαδα.
καλα κανε δουλεια στον ενα και μετα βλεπουμε
βλεπουμε απο εσενα αβραμη,που εχεις το νυχι σαν την βουγιουκλακη...Και που'στε.....ο στρατός δεν κάνει τον άνδρα.....αν το νομίζετε αυτό είστε γελασμένοι....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
η γαυρος εχει ηδη υποβιβαστει στην συνειδηση ολων.ποτε ξανα δεν θα εχει μεγεθος.ακομη και ο θρασυβουλος πλεον ειναι μεγαλυτερη ομαδα.
Πετρελαιο λακι
κλαψε μπαρουλη....
Μανδραπηδες κανατε;
κλαψε μπαρουλη....
αμα εισαι βρωμοποδαρος λογικατο έκανα ρε μλκ 2 φορές και στρώμα στον ήλιο και τίναγμα στις κουβέρτες και ράντισμα κάθε τόσο με ειδική σκόνη για κοριούς παπάρια όλα
μπα εγω περιμενω τα δικα σαςκλαψε μπαρουλη....