kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
εισαι βλακας[move] [/move]
πως τα λεςσοκοφρέτα με χορεύεις στο ταψί έχω πάθει πλάκα
εγω βρηκα που θα παω διακοπες τη βαλβιδουλα
πούτσα και ξύλο σε τρέσκυ και σοκοφρέτα
εγω βρηκα που θα παω διακοπες τη βαλβιδουλα
και θα μεινει σιγουρα ικανοποιημενη
τι θα μας φορτωθεις και εσυ
θα σου δωσω μερικα χρησιμα στοιχεια
Το Thanos Village βρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου και διαθέτει εκπληκτική θέα στις παραλίες της Γιάλοβας. Το ξενοδοχείο είναι οικογενειακή επιχείρηση και προσφέρει 2 πισίνες και μπαρ δίπλα στην πισίνα.
Το Thanos Village αποτελείται από 25 στούντιο, διαμερίσματα και βίλες, διάσπαρτα στην πλαγιά του λόφου και περιτριγυρισμένα από περιβόλια με λεμονιές και ελιές. Όλες οι ευρύχωρες μονάδες διαθέτουν μπαλκόνια με θέα στον κόλπο.
Το Thanos Village απέχει μόλις 500μ. από την παραλία, όπου θα βρείτε παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες και καταστήματα.
Η περίφημη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας βρίσκεται σε απόσταση 500μ. και φημίζεται για τις υπέροχες αμμουδιές της και τα εντυπωσιακά πιπίνια που φιλοξενεί. Οι πιο δραστήριοι, μπορούν να επωφεληθούν από τη δωρεάν ενοικίαση ποδηλάτων και να εξερευνήσουν το γραφικό περιβάλλον.
με εστιαση στο κοκκινο
παλια προ οικονομικης κρισης και συγχωνευσεωνπλάκα-πλάκα, άσχετο, αλλά το "έχεις πμ" που είναι μέρος του τίλου του θρεντ πώς μεταφράζεται? δηλ. υποτίθεται ότι αν αν γράφεις σε κάποιο άλλο θρεντ και θες να πεις σε κάποιον ότι του έχεις στείλει πμ, θα μπεις στο σπαμοθρεντ να γράψεις την ειδοποίηση? δεν βγαίνει νόημα
Ποινικες διωξεις,συληψεις.τα συνηθισμενα.εσυ?ωωωωπ
τι κανετε παιδακια ?
παλια προ οικονομικης κρισης και συγχωνευσεων
ηταν ενα θρεντ μονο του και φωναζαν
ταχυδρομοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς γραμμααααααααααααααααααααααααα
το χειροτερο που εχω κανει στο στρατο ηταν το πουσινγκ(μαζεμα πουσια)είχα κάνει και λίγο ΥΕΣΑ στο στρατό κοιτούσα τους άλλους που ταξινομούσαν και πακετάρανε
ποιά θεωρείς πως ήταν η χειρότερη υπηρεσία στο στρατό? για μένα μακράν τα μαγειρεία, δεν την πάλευα καθόλου κρίμα οι γιωτάδες, τους είχαν σκίσει στα μαγειρεία κάθε μέρα
Kαι τα ζήλευες να φανταστώ? Και άφησες μακριά νύχια?
Ήμαρτον δεν μπορώ να βγάλω τη σιχαμερή φωτό από το μυαλό μου.
Εποπ ποτετζο έχεις πάει στρατό? μάστερ έχεις πάει στρατό? πιστολέρο θα γινόσουν ποτέ ΕΠΟΠ?