sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τι στο καλο..κανα γκομενο δεν εχεις?Αν οχι και εισαι μεχρι απο 27-28 με καλη κορμοστασια..ελα κανα ταξιδακι στο νησι να σε παω για μπανιο...να εδω γυρω μωρε.![]()
![]()
![]()
Τι στο καλο..κανα γκομενο δεν εχεις?Αν οχι και εισαι μεχρι απο 27-28 με καλη κορμοστασια..ελα κανα ταξιδακι στο νησι να σε παω για μπανιο...να εδω γυρω μωρε.![]()
![]()
![]()
ρε μλκ παλι καλα που δεν μας εχεις προσκαλεσει και εμαςΤι στο καλο..κανα γκομενο δεν εχεις?Αν οχι και εισαι μεχρι απο 27-28 με καλη κορμοστασια..ελα κανα ταξιδακι στο νησι να σε παω για μπανιο...![]()
Ζηλευεις? Ελα ρε παπαρα δεν εχω προβλημα....εσυ μη φοβασαι..δε σε γαμαω..το πολυ πολυ να μου φτιαξεις κατι μερεμετια στα ηλεκτρολογικα...ρε μλκ παλι καλα που δεν μας εχεις προσκαλεσει και εμας
ευτυχως αλλιως την ειχαμε γαμηση![]()
εχω ξεπερασει τα 27 28 παρε τον πιστολεροΖηλευεις? Ελα ρε παπαρα δεν εχω προβλημα....εσυ μη φοβασαι..δε σε γαμαω..το πολυ πολυ να μου φτιαξεις κατι μερεμετια στα ηλεκτρολογικα...
Θα παρω τον πιστιλια....τι ξερει να κανει?εχω ξεπερασει τα 27 28 παρε τον πιστολερο
ειναι μεσα στα ηλικιακα περιθωρια που εχεις βαλει![]()
εχω ξεπερασει τα 27 28 παρε τον πιστολερο
ειναι μεσα στα ηλικιακα περιθωρια που εχεις βαλει![]()
πηγαινε πηγαινε
Ο Σινερμαν εχει σαν αποστολη να μας βρει πιπινακια απο το πρωην ανατολικο μπλοκ![]()
πηγαινε πηγαινε
αλλα οτν γυρισεις μην μας πεις
οτι ανακαλυψες το σεξ![]()
Ο Σινερμαν εχει σαν αποστολη να μας βρει πιπινακια απο το πρωην ανατολικο μπλοκ![]()
μολοχεςαλοχες![]()
![]()
![]()
Βαριεμαι ελλεινα σημερα![]()
Αντε Καληνυχτα και καλο ξημερωμα παιδες.....
Καλη συνεχεια σε ολους !!!!!!!!!!!!!
Γεια σου Ινα
Ινα που εχεις βαρεθει
απο την βαρεμαρα
μια πιπα αν σου ζηταγα
τι θα απαντουσες αρα ?
![]()
Ξυπναω νωρις το πρωι κοπελια και ειμαι και κουρασμενος....Δεν ειναι λιγο νωρις??? :o