pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
:S
Εφαγα κατι φακες το μεσημερι και εχω πυρπολισει το σπιτι
όπως βλέπεις παρακάτω σε πρόλαβε ο ληγόρης![]()
πα πα πα παΑ..ξεχασα και ενα κοματι φετα μεσα στην σαλτσα να λιωσει και να δεσει ομορφα....![]()
![]()
![]()
![]()
Εφαγα κατι φακες το μεσημερι και εχω πυρπολισει το σπιτι![]()
Γαρίδες Γλυκόξινες με Ρύζι
Ναι. Γιατί έχουν όλα τα άλλα τυριά πλην φέτας!!!! Μη μου τα θυμίζεις βραδιάτικα .....![]()
![]()
![]()
![]()
καταραμένοι κιτρινιάρηδεςτα πάντα γλυκόξινα :S και ρύζι δίχως φέτα
![]()
Το τελευταίο δεν σας θυμίζει τον Ρομπίνιο;
Προς τι η έκπληξη;:o :o :o :o
Ναι. Γιατί έχουν όλα τα άλλα τυριά πλην φέτας!!!! Μη μου τα θυμίζεις βραδιάτικα .....
tiποτα τιποτα.Προς τι η έκπληξη;
Εφαγα κατι φακες το μεσημερι και εχω πυρπολισει το σπιτι![]()
tiποτα τιποτα.
εχουμε ενα κυριλε εστιατοριο εδω θεσσαλονικη και λεγεται χαμοδρακας και παντα αναρωτιομουν τι να σημαινει η λεξη!!
και γω που νόμιζα ότι πάλι έριχναν πυροτεχνήματα στη Ν.Φιλαδέλφιεα![]()
είσαι αλαφροϊσκιωτος τύπε?![]()
Δεν είμαι του κυριλέ ούτε οι Σαλονικείς φίλοι μου γι αυτό και δε με έχουν πάει να το τιμήσω...Και δε νομίζω να σημαίνει κάτι...Πρέπει να είναι όνομαtiποτα τιποτα.
εχουμε ενα κυριλε εστιατοριο εδω θεσσαλονικη και λεγεται χαμοδρακας και παντα αναρωτιομουν τι να σημαινει η λεξη!!
οχι ρε τυπε,μη ξηγιεσαι ετσι.
πανακριβο και περυσι εφαγε και προστιμο απο το υγειονομικο.Δεν είμαι του κυριλέ ούτε οι Σαλονικείς φίλοι μου γι αυτό και δε με έχουν πάει να το τιμήσω...Και δε νομίζω να σημαίνει κάτι...Πρέπει να είναι όνομα![]()
ώπαδεν με παίρνει
την πουλεύω ησύχως
(για την ιστορία, αλαφροϊσκιωτο έλεγαν αυτόν που είχε επαφή με τον μεταφυσικό κόσμο...κάτι σαν τον βοσκό στο απόσπασμα του δε σαιντ δηλαδή...όταν δεν υπάρχει τηλεόραση...)
πανακριβο και περυσι εφαγε και προστιμο απο το υγειονομικο.![]()
![]()
![]()
![]()
ξερω τι ειναι![]()
Που εισαι εσυ καυλα?πανακριβο και περυσι εφαγε και προστιμο απο το υγειονομικο.![]()
![]()
![]()
![]()
ξερω τι ειναι![]()