sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Καλα στο τελος αυτοι θα φαει ο ενας τον αλλον.....Εδω Αθηνα στο κεντρο,οι αλλοδαποι κλεβουν τα σκυλια απο τις γριες και τα τρωνε...
Καλα στο τελος αυτοι θα φαει ο ενας τον αλλον.....Εδω Αθηνα στο κεντρο,οι αλλοδαποι κλεβουν τα σκυλια απο τις γριες και τα τρωνε...
Μα για γατοσκυλα λεμε......που τα ειδες τα αρνια?Εγω νηστευω περιμενω το Πασχα το Αρνι με ανοιξετε απο τωρα την ορεξη ...
Κοιμησουνυσταζω ρε γαμωτο![]()
ελα να σε νανουρισω...νυσταζω ρε γαμωτο![]()
μλκ εχω γαμηθει 2 απογευματα για 200 ψωροευρωΚοιμησου![]()
Εγω αν νυστεψω,θα νυστεψω τις δυο τελευταιες μερες..Ειμαι αμαρτωλοςΕγω νηστευω περιμενω το Πασχα το Αρνι με ανοιξετε απο τωρα την ορεξη ...
Εγω θα παω αυπνος σημεραμλκ εχω γαμηθει 2 απογευματα για 200 ψωροευρω
σκατα ρε πουστη 7 ωρες δουλεια για ψιχουλα![]()
Εγω τι να πω ρε που τα 200 ευρω τα βγαζω πλεον σε μια εβδομαδα και αν ?μλκ εχω γαμηθει 2 απογευματα για 200 ψωροευρω
sinnerman2Εγω αν νυστεψω,θα νυστεψω τις δυο τελευταιες μερες..Ειμαι αμαρτωλος![]()
εμ αυτα εδεσμα τα κανατε , καλα τι τρωτε Μ.Βδομαδα αυτα που δεν τρωγονται ??? καμια σαυρα φαγατε κανα ποντικι ??? εγω δεν τα τρωο αυτα μην με ρωτατε !!!Μα για γατοσκυλα λεμε......που τα ειδες τα αρνια?
Εγω αν νυστεψω,θα νυστεψω τις δυο τελευταιες μερες..Ειμαι αμαρτωλος![]()
Σε χαλανε 200 ευρω για 7 ωρες δουλεια την ημερα??για χτυπα κανενα 12 ωρο να δεις το αγγουριμλκ εχω γαμηθει 2 απογευματα για 200 ψωροευρω
Αυτο το κανουνε και οι μοναχοιΥπαρχει ευκολοs τροποs.....Βαφτιζειs το κρεαs ....σπανακορυζο.....Και δεν εισαι αμαρτωλοs
Ειναι πρακτικο
Αυτα οπως παει το πραγμα θα θεωρουνται εκλεκτα εδεσματα για λιγουςΜα για γατοσκυλα λεμε......που τα ειδες τα αρνια?
Υπαρχει ευκολοs τροποs.....Βαφτιζειs το κρεαs ....σπανακορυζο.....Και δεν εισαι αμαρτωλοs
Ειναι πρακτικο
Αυτο το κανουνε και οι μοναχοι![]()
πας καλα???τπτ δεν ειναι.Σε χαλανε 200 ευρω για 7 ωρες δουλεια την ημερα??για χτυπα κανενα 12 ωρο να δεις το αγγουρι![]()