Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εχω φαει γατοσκυλο σουβλακι σε σουβλατζιδικο,το εμαθα μετα οταν εφαγε προστιμο και λουκετο :tooth:
Τυπε οπως να τρως κουνελι ειναι  δεν καταλαβαινεις διαφορα...απλα ειναι λιγο πιο ξυνο το κρεας της γατας...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τυπε οπως να τρως κουνελι ειναι  δεν καταλαβαινεις διαφορα...απλα ειναι λιγο πιο ξυνο το κρεας της γατας...
Οντως και γω δεν καταλαβα τιποτα αφου ειχα βαλει σως μεσα ,πατατες,ντοματες,χαμπαρι δεν πηρα που εφαγα πεκινουα :tooth:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Οντως και γω δεν καταλαβα τιποτα αφου ειχα βαλει σως μεσα ,πατατες,ντοματες,χαμπαρι δεν πηρα που εφαγα πεκινουα :tooth:
Ναι ρε..ειναι να εισαι ανυποψιαστος...και μετα δεν καταλαβαινεις...τι τρως..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Ειχαν σκοτωθει τα μικροβια....Η  σωs  ειναι ....απολυμαντικη

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ναι ρε..ειναι να εισαι ανυποψιαστος...και μετα δεν καταλαβαινεις...τι τρως..
Τη μεγαλη μαλακια τυπε,την ειδα στο Πειραια ,στα ναυπηγεια,ερχοντουσαν οι Φιλιπινεζοι και μαζευανε τα αδεσποτα για να τα φανε..Αυτο γινοταν παλια,πριν τους Ολυμπιακους αγωνες που η Αθηνα ηταν γεματη με αδεσποτα :'(

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τη μεγαλη μαλακια τυπε,την ειδα στο Πειραια ,στα ναυπηγεια,ερχοντουσαν οι Φιλιπινεζοι και μαζευανε τα αδεσποτα για να τα φανε..Αυτο γινοταν παλια,πριν τους Ολυμπιακους αγωνες που η Αθηνα ηταν γεματη με αδεσποτα :'(

Τωρα  εχουνε περασει σε αλλη φαση...Περιμενουν τουs πιτσιρικαδεs να βαρεθουν τα σκυλακια για να ξαναρχισουν να τρωνε

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ο παππους μου μου ελεγε οτι στον πολεμο που ηταν οι ιταλοι στο νησι ειχαν εξαφανιστει ολες οι γατες...τις ετρωγαν και τις θεωρουσαν και ντελικατεσεν......επισεις οι ιταλοι τρωνε και τα αλογα...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
βελβω βελβω εισαι εδω? παιρνω το μαχαιρι μου και σε κυνηγο.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τωρα  εχουνε περασει σε αλλη φαση...Περιμενουν τουs πιτσιρικαδεs να βαρεθουν τα σκυλακια για να ξαναρχισουν να τρωνε
Ειναι και αυτο μια αληθεια,αλλα φταινε οι γονεις..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ο παππους μου μου ελεγε οτι στον πολεμο που ηταν οι ιταλοι στο νησι ειχαν εξαφανιστει ολες οι γατες...τις ετρωγαν και τις θεωρουσαν και ντελικατεσεν......επισεις οι ιταλοι τρωνε και τα αλογα...
Καλα τα αλογα και τα γαιδουρια τα φαγανε και οι ντοπιοι  τοτε
Αλλα τωρα που δεν υπαρχουν στην πολη  το ριξανε στην.....κυνοφαγια

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Εδω Αθηνα στο κεντρο,οι αλλοδαποι κλεβουν τα σκυλια απο τις γριες και τα τρωνε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom