life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Γιατι καλε???????? Φυσιολογικα πραματαγια μαζευτειτε επιτελους....
Γιατι καλε???????? Φυσιολογικα πραματαγια μαζευτειτε επιτελους....
http://[URL unfurl="true"]www.kamenoi.gr/images/art/parta.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτήν νομίζω ο συνάδελφος διομήδης την πρωτολάνσαρε :think:
Που θα παει στα 65 μας θα μεγαλωσουμε και εμεις...θα βαλουμε μυαλο...
μαρεσει το κουνημα
Το αυτονοητο για σενα ειναι να εισαι καψουρης και να γαμας οτι βρεθει μπροστα σου?Ρωτας τα αυτονοητα ρε. Ποσο εισαι? 15? 16 το πολυ.
Σκεψου και αλλο λιγο μπας και βρεις τον λογο που δε γαμας.
ελαΤο αυτονοητο για σενα ειναι να εισαι καψουρης και να γαμας οτι βρεθει μπροστα σου?
οκ,ωριμο πραγματικα ρε.
Ε θα σε παρω βολτα οταν θα εχει 8 μποφορ νοτια,να ευχαριστηθεις κουνημα.
μαρεσει το κουνημα
Το αυτονοητο για σενα ειναι να εισαι καψουρης και να γαμας οτι βρεθει μπροστα σου?
οκ,ωριμο πραγματικα ρε.
ω φοβαμαιΕ θα σε παρω βολτα οταν θα εχει 8 μποφορ νοτια,να ευχαριστηθεις κουνημα.
ακολουθει ο συναδελφος σφακιανακηςαυτήν νομίζω ο συνάδελφος διομήδης την πρωτολάνσαρε![]()
Παντως μικροτσουτσουνος δεν ειμαι.ουτε κρυφολουγκρας. ;)Εισαι 15. Γιαυτο δεν καταλαβαινεις.
Ακου λιγο πλουταρχο να σβησεις την καψουρα σου και ξανα ελα για το επομενο μαθημα σε καμια δεκαρια χρονια.
Εισαι 15. Γιαυτο δεν καταλαβαινεις.
Ακου λιγο πλουταρχο να σβησεις την καψουρα σου και ξανα ελα για το επομενο μαθημα σε καμια δεκαρια χρονια.
ακολουθει ο συναδελφος σφακιανακης![]()
σοβαρα αβραμηΜάγκες....σοβαρά τώρα,σκέφτομαι να αποχωρήσω από το φόρουμ,μόλις φτάσω τα 11111 ποστς.....δε βγαίνει άκρη,με το να τσακωνόμαστε εδώ μέσα και να βριζόμαστε.......θα κάνω 1 άλλο ακάουντ,για να τα λέμε με καμια 10-12 μέλη που συμπάθησα πραγματικά εδώ μέσα,μέσω ΠΜ και μόνο,και 2 εκ των οποίων έχω γνωρίσει από κοντά........![]()
![]()
![]()
![]()
Και μετά,τα 11111 ποστς,αν ξαναγράψω να με κάνετε μπαν.......σημειώστε το.....
Αυτά....![]()
![]()
![]()
![]()
σοβαρα αβραμη![]()
![]()
Και εγω ηθελα να το κοψω στο 8888 αλλα ο μαλακας ξεχαστικα....και θα σταματησω στο 9999....Μάγκες....σοβαρά τώρα,σκέφτομαι να αποχωρήσω από το φόρουμ,μόλις φτάσω τα 11111 ποστς.....δε βγαίνει άκρη,με το να τσακωνόμαστε εδώ μέσα και να βριζόμαστε.......θα κάνω 1 άλλο ακάουντ,για να τα λέμε με καμια 10-12 μέλη που συμπάθησα πραγματικά εδώ μέσα,μέσω ΠΜ και μόνο,και 2 εκ των οποίων έχω γνωρίσει από κοντά........![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτά....![]()
![]()
![]()
![]()
αφου δεν μπορεις χωρις το σαιτ ρε τυπεΜάγκες....σοβαρά τώρα,σκέφτομαι να αποχωρήσω από το φόρουμ,μόλις φτάσω τα 11111 ποστς.....δε βγαίνει άκρη,με το να τσακωνόμαστε εδώ μέσα και να βριζόμαστε.......θα κάνω 1 άλλο ακάουντ,για να τα λέμε με καμια 10-12 μέλη που συμπάθησα πραγματικά εδώ μέσα,μέσω ΠΜ και μόνο,και 2 εκ των οποίων έχω γνωρίσει από κοντά........![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτά....![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως μικροτσουτσουνος δεν ειμαι.ουτε κρυφολουγκρας. ;)