sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Εδω πινω καφε,εχει μπαλιτσα σε λιγο,το ντερμπυ του Μαντσεστερ στο Γουεμπλειπου εισαι μωρη αρρωστια![]()
κατσε να σηκωθει λιγο και θα πιασωMαζι μπηκαμε.......Πιασε κοκκινο
ποτε γαλα στον καφεΓαλατακι.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε οταν εχουμε μια σωστη στην ζωη μας δεν την διωχνουμε.τι της εκανες την επηξες στο κερατο;Αφου εκανα μαλακιες και την εδιωξα....![]()
Αντε ψηστην και φερτην πισω....
Α....δεν το εχειs γυρισμενο στο αυτοματο ε???κατσε να σηκωθει λιγο και θα πιασωποτε γαλα στον καφε
![]()
Τυπε οταν εχουμε μια σωστη στην ζωη μας δεν την διωχνουμε.τι της εκανες την επηξες στο κερατο;
και σε σενα :-* :-*
ρε μηπως σε επιασε με τον κουμπαρο καβαλα![]()
![]()
![]()
![]()
Κατι τετοιο τυπε...αλλα τωρα εβαλα μυαλο....
οσο μυαλο και να εβαλες ρε συν,δεν παυει να εχει γινει..Αν ειναι σοβαρη δεν προκειται να σε συγχωρησει,προχωρα για αλλα.![]()
![]()
![]()
![]()
Κατι τετοιο τυπε...αλλα τωρα εβαλα μυαλο....
Ποιο κομπαρο ρε παπαρα?Τι με περασες βλαχο για να εχω κουμπαρους ...ρε μηπως σε επιασε με τον κουμπαρο καβαλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οσο μυαλο και να εβαλες ρε συν,δεν παυει να εχει γινει..Αν ειναι σοβαρη δεν προκειται να σε συγχωρησει,προχωρα για αλλα.
Ποιο κομπαρο ρε παπαρα?Τι με περασες βλαχο για να εχω κουμπαρους ...
Το εφαγε τυπε το κερατο οταν ελειπε απο εδω για μια δουλεια....και με καρφωσε μια μαλακο φιλη της...βεβαια και η φιλη της δεν με επιασε επ αυτοφωρο..αλλα νταξει...Τυπε το παλευω γιατι ειναι καψουρα μεγαλη....οσο μυαλο και να εβαλες ρε συν,δεν παυει να εχει γινει..Αν ειναι σοβαρη δεν προκειται να σε συγχωρησει,προχωρα για αλλα.
Το εφαγε τυπε το κερατο οταν ελειπε απο εδω για μια δουλεια....και με καρφωσε μια μαλακο φιλη της...βεβαια και η φιλη της δεν με επιασε επ αυτοφωρο..αλλα νταξει...Τυπε το παλευω γιατι ειναι καψουρα μεγαλη....
Ελα ρε σινερμαν, οριστε. Στο ελυσε ο τυπος το θεμα!
Καθεσαι και σκας να δινεις τοσα σε λογαριασμους στο κινητο.
Ο μαστερ21 ο υπεργαμιας εχει την λυση.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε ειμαι μυστηρια φαση....γουσταρω εντονα παθη.....Παντα γουσταρα να βρω ενα μωρο πιπινη να με παρασυρει να με καταστρεψει..να με πατωσει....
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα αυτοεκανα τους τελευταιους δυο μηνες....μεχρι που προχθες με πηρε τηλ αυτη και μου λεει να παω πανω....Μαλακια.
Γραψτην στα αρχιδια σου να δεις που θα γυρισει μονη της. Οσο ασχολεισαι τοσο θα σε εχει στο περιμενε μετα απο αυτο που εγινε.
Την γραφεις και γυρναει για πλακα.