μπορεί να είσαι έγκυος, για ψάξτο
checked.negative.
μπορεί να είσαι έγκυος, για ψάξτο
βαλε παλι το κωλαρακι το παοκτζιδικο....περαστικά σιλβακι :-*
περαστικά σιλβακι :-*
μεταξυ μας η πρωτη που εβαλε ειναι μουναρα κ δε μοιαζει με ρωσσιδα...Μεμάκι ελεος με τις κιτσάτες τις δεύτερες βλαχάρες..Άντε να τις ταίσεις πρώτα που βρωμάει το στόμα τους απο την πείνα και μετά έλα να τα πούμε..Ούτε για πρωταγωνίστριες σε ΄80s ταινία με τον Ψάλτη δεν κάνουν.
ειμαι αρρωστηηηη!
Κύπρια είναι...μεταξυ μας η πρωτη που εβαλε ειναι μουναρα κ δε μοιαζει με ρωσσιδα...
αληθεια;Κύπρια είναι...
το παιδι εχει και διαβασμα....Αυτός ο μαλάκας ο Παπαζόλης που μας ζάλισε τους όρχεις το πρωΐ, που είναι? Όταν βλέπει τη Μαριάννα, κάνει logout?
Εχω ομως του ριχνω εξωτο παιδι εχει και διαβασμα....
σε βλεπω για σεπτεμβριο που ο παπαζολης θα πινει καφε στην αριστοτελους να τρεχεις και να μην φτανεις....Εχω ομως του ριχνω εξω
Οχι και γω καφε θα πινωσε βλεπω για σεπτεμβριο που ο παπαζολης θα πινει καφε στην αριστοτελους να τρεχεις και να μην φτανεις....
καταλαβα....βυσμα....Οχι και γω καφε θα πινω
Μαμά Ρωσσίδα όμως...αληθεια;
Παπάρια. Οι κομμουνιστές δε χρειάζονται διάβασμα - τα ξέρουν όλα.το παιδι εχει και διαβασμα....
Yeap,απίστευτα ντεκαβλέ!!!Παπάρια. Οι κομμουνιστές δε χρειάζονται διάβασμα - τα ξέρουν όλα.
Μάλλον η Μαριάννα τον ξενερώνει και μεταξύ μας τώρα - δεν έχει λίγο ντεκαβλέ μούρη?
Ποτε να ρθω σαλονικα να παμε τσαρκα στα στουντιο ;Yeap,απίστευτα ντεκαβλέ!!!
Ποτε να ρθω σαλονικα να παμε τσαρκα στα στουντιο ;
Αν κερνάς όποτε θες,δεν τίθεται θέμα!!!Ποτε να ρθω σαλονικα να παμε τσαρκα στα στουντιο ;