SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
τυχαιο ....δεν νομιζω....
Εντάξει , έτσι υπέθεσα και εγώ ...
τυχαιο ....δεν νομιζω....
βΡε παιδια εχω μια απορια.................
Οι μαλακιες που λεμε εχουν να κανουν με το οτι δεν υπαρχουν αξιοπρεπεις πουτανες στην πιατσα η με το οτι δεν εχουμε λεφτα να τις παρουμε
Ρε παιδια εχω μια απορια.................
Οι μαλακιες που λεμε εχουν να κανουν με το οτι δεν υπαρχουν αξιοπρεπεις πουτανες στην πιατσα η με το οτι δεν εχουμε λεφτα να τις παρουμε
Το πρώτο νομίζω ότι ισχύει , το δεύτερο επίσης , και τελευταίο , οι μαλακίες ξέχωρα απο οτιδήποτε άλλο είναι χαλαρωτικές ...
αΡε παιδια εχω μια απορια.................
???βλ αγγελια ΜΟΥ....
Εχει στρωσει μαγουλο για χαστουκακι.....
κατω απο το αβαταρ....
speak for yourself.....ναι ρε φιλε αλλα θα πεσει στο οτι δεν εχουμε λευτα να την παρουμε
μπραβο ρε παιχτη....μονο που φοβαμαι τα αεροπλανα ....αλλα αξιζει το μωρο....πας ενα λονδινο γαμας και ερχεσαι πισω....την κρυψαν και 4 χρονια αλλα τεσπα....
Είχανε πολύ δουλειά οι καθαρίστριες μετά, άστα.Μαριαννάκι πως πήγε ο χορός στο κολλέγιο Αθηνών?
δν ειμαι καλα.... :-
Λύσε μου μια απορία, εκτός από χαζή είσαι κι ηλίθια; Δεν το πα για σένα μωρή σαρανταποδαρούσααν με το "η αλλη" αναφερεσαι σ'εμενα, δεν νομιζω ν'αναφερθηκα ποτε στην εμφανιση της.
που να πιασουν και οι ζεστες εδω μεσα...
δν ειμαι καλα.... :-