Επισκέπτης
Εσύ ευθύνεσαι ρε;!θες σειρα?
Λέγε τί της έσπασες:δόντια,χέρι,κανένα πόδι τί;!
Ελπίζω μόνο την γλώσσα να μην της έκοψες γιατί πάει την σκότωσες μετά!!!
Εσύ ευθύνεσαι ρε;!θες σειρα?
No Prob
Τελικά γιατί αποχώρησε το Βελβάκι?Τι της κάνατε βρε αγριάνθρωποι?
Είναι απίστευτος ο αριθμός των μελών.Έχει ακόμα και Ρωσσίδες ελλεεινιδοποιημένες.Τι να σου λέω..ποσα μελη εχει το [size=12pt]ΣΩΜΑΤΕΙΟ[/size]???
Εσύ είσαι πίσω απο την αποχώρηση του Βελβακίου πιπινοκάγκουρα?Καλά το φαντάστηκα.της απαγόρευσα να μπαίνει στο site..γιατί παρασυρόταν...κ ήθελε να κάνουμε ασκήσεις κ κόλπα της αλίντι...
Εσύ είσαι πίσω απο την αποχώρηση του Βελβακίου πιπινοκάγκουρα?Καλά το φαντάστηκα.
Είναι απίστευτος ο αριθμός των μελών.Έχει ακόμα και Ρωσσίδες ελλεεινιδοποιημένες.Τι να σου λέω..
ok θα την ενημερωσω οταν την δωμε ψηνει το μουρο μου,
αλλα οποιος παιζει με τη φωτια, καιγεται να της πεις ;)
Κάθε μέρα Μεμάκο,τι ρωτάς?Στα Hondos Κηφισιάς γίνονται οι συνελεύσεις.ποτε εχετε συνελευση?
αχαχαχα
Κάθε μέρα Μεμάκο,τι ρωτάς?Στα Hondos Κηφισιάς γίνονται οι συνελεύσεις.
([size=7pt]Αστον μωρέ ας έρθει κι αυτός να του προτείνουμε κανένα καλλυντικό για την λιγουρορωσιδουλα του .Μετά τα 25 γίνονται σαν πατσαβουρες αυτές.Θα του χρειαστούν.[/size])αχαχαχαχαχαχααχαχαχ!!!!!
([size=7pt]μην τα προδιδεις κι εσυ ολα!!![/size])
Οι ελληνίδες πάλι διατηρούνται ακμαίες κ νέες σε όλη τους την ζωή!!!([size=7pt]Αστον μωρέ ας έρθει κι αυτός να του προτείνουμε κανένα καλλυντικό για την λιγουρορωσιδουλα του .Μετά τα 25 γίνονται σαν πατσαβουρες αυτές.Θα του χρειαστούν.[/size])
Ε , μετά από αυτό , Αλίντισσα , νομίζω ότι ο έρωτας σου ξέσκισε τα ουράνια !!!!!!
κοριτσαρα μου, θα εχω την τιμη να σε συναντησω και λες πως θα σκεφτομαι τις Ρωσσιδες?
μην υποβιβαζεις τον εαυτο σου μωρο μου, περηφανη σε θελω ;)
Μην τριπλάρεις χρυσό μου στο Αλίντι,άλλο είπα.
κοριτσαρα μου, θα εχω την τιμη να σε συναντησω και λες πως θα σκεφτομαι τις Ρωσσιδες?
μην υποβιβαζεις τον εαυτο σου μωρο μου, περηφανη σε θελω ;)
Δεν φταίει η συναυλία,η παρουσία σου σε αυτήν φταίει!!! :-* :-* :-*γαμησε η συναυλιαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα ειναι κ αυτο αλλα κ ο ντιο καλα επαιξε....Δεν φταίει η συναυλία,η παρουσία σου σε αυτήν φταίει!!! :-* :-* :-*
ποια συναυλια?γαμησε η συναυλιαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!