Επισκέπτης
Εσύ ευθύνεσαι ρε;!θες σειρα?
Λέγε τί της έσπασες:δόντια,χέρι,κανένα πόδι τί;!
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Ελπίζω μόνο την γλώσσα να μην της έκοψες γιατί πάει την σκότωσες μετά!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εσύ ευθύνεσαι ρε;!θες σειρα?
No Prob
Τελικά γιατί αποχώρησε το Βελβάκι?Τι της κάνατε βρε αγριάνθρωποι?
Είναι απίστευτος ο αριθμός των μελών.Έχει ακόμα και Ρωσσίδες ελλεεινιδοποιημένες.Τι να σου λέω..ποσα μελη εχει το [size=12pt]ΣΩΜΑΤΕΙΟ[/size]???
Εσύ είσαι πίσω απο την αποχώρηση του Βελβακίου πιπινοκάγκουρα?Καλά το φαντάστηκα.της απαγόρευσα να μπαίνει στο site..γιατί παρασυρόταν...κ ήθελε να κάνουμε ασκήσεις κ κόλπα της αλίντι...![]()
Εσύ είσαι πίσω απο την αποχώρηση του Βελβακίου πιπινοκάγκουρα?Καλά το φαντάστηκα.
Είναι απίστευτος ο αριθμός των μελών.Έχει ακόμα και Ρωσσίδες ελλεεινιδοποιημένες.Τι να σου λέω..![]()
ok θα την ενημερωσω οταν την δωμε ψηνει το μουρο μου,
αλλα οποιος παιζει με τη φωτια, καιγεται να της πεις ;)
Κάθε μέρα Μεμάκο,τι ρωτάς?Στα Hondos Κηφισιάς γίνονται οι συνελεύσεις.ποτε εχετε συνελευση?
αχαχαχα
Κάθε μέρα Μεμάκο,τι ρωτάς?Στα Hondos Κηφισιάς γίνονται οι συνελεύσεις.
([size=7pt]Αστον μωρέ ας έρθει κι αυτός να του προτείνουμε κανένα καλλυντικό για την λιγουρορωσιδουλα του .Μετά τα 25 γίνονται σαν πατσαβουρες αυτές.Θα του χρειαστούν.[/size])αχαχαχαχαχαχααχαχαχ!!!!!
([size=7pt]μην τα προδιδεις κι εσυ ολα!!![/size])
Οι ελληνίδες πάλι διατηρούνται ακμαίες κ νέες σε όλη τους την ζωή!!!([size=7pt]Αστον μωρέ ας έρθει κι αυτός να του προτείνουμε κανένα καλλυντικό για την λιγουρορωσιδουλα του .Μετά τα 25 γίνονται σαν πατσαβουρες αυτές.Θα του χρειαστούν.[/size])
Ε , μετά από αυτό , Αλίντισσα , νομίζω ότι ο έρωτας σου ξέσκισε τα ουράνια !!!!!!![]()
![]()
![]()
κοριτσαρα μου, θα εχω την τιμη να σε συναντησω και λες πως θα σκεφτομαι τις Ρωσσιδες?
μην υποβιβαζεις τον εαυτο σου μωρο μου, περηφανη σε θελω ;)
Μην τριπλάρεις χρυσό μου στο Αλίντι,άλλο είπα.![]()
![]()
![]()
κοριτσαρα μου, θα εχω την τιμη να σε συναντησω και λες πως θα σκεφτομαι τις Ρωσσιδες?
μην υποβιβαζεις τον εαυτο σου μωρο μου, περηφανη σε θελω ;)
Δεν φταίει η συναυλία,η παρουσία σου σε αυτήν φταίει!!! :-* :-* :-*γαμησε η συναυλιαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
καλα ειναι κ αυτο αλλα κ ο ντιο καλα επαιξε....Δεν φταίει η συναυλία,η παρουσία σου σε αυτήν φταίει!!! :-* :-* :-*
ποια συναυλια?γαμησε η συναυλιαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()