stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπαμε γερα
Παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπαμε γερα
εγώ ούτε Σάκη ακούω κι αυτές που είναι να βρίσω τις βρίζω μέσα-εξώ,εντός κι επί τα αυτά και δεν ιδρώνει τ 'αυτί μουΠφφ απο μεσω του σαιτ βριζουν της ελληνιδες και εξω ακουναι σακι για να τραβηξουν την προσοχη
Οι άλλοι φταίνε που της απαντάνε, να την αφήσουν να μονολογεί σαν τον Άμλετ
Οι άλλοι φταίνε που της απαντάνε, να την αφήσουν να μονολογεί σαν τον Άμλετ
Μακρυά ο Σάκης κύριε συνάδερφε,νας σας ειπώ: το υποκείμενο ανναμαρία έχει γενικά μία δικιά της κοσμοθεωρία μη κατανοητή από εμάς τους κοινούς θνητούς,ότι νόμιμο κ ηθικό αλλιώς!!! ;)εγώ ούτε Σάκη ακούω κι αυτές που είναι να βρίσω τις βρίζω μέσα-εξώ,εντός κι επί τα αυτά και δεν ιδρώνει τ 'αυτί μου
τώρα με την μαριάννα τι να πεις,αναρωτιέμαι πως ορίζει το ήθος όταν τάζει τσιμπούκια για να την πάνε σινεμά
αχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχαααααΟι άλλοι φταίνε που της απαντάνε, να την αφήσουν να μονολογεί σαν τον Άμλετ
Λιοντάρη , εγώ το λέω καθαρά , δεν φταίει η ΆνναΜαρία . Άν δεις την ανάπτυξη της κουβέντας , φταίει μόνο γιατί προκαλεί , άρα επί της ουσίας δεν φταίει ...
μάλλον έχει το ακαταλόγιστο λόγω ευήθειαςΜακρυά ο Σάκης κύριε συνάδερφε,νας σας ειπώ: το υποκείμενο ανναμαρία έχει γενικά μία δικιά της κοσμοθεωρία μη κατανοητή από εμάς τους κοινούς θνητούς,ότι νόμιμο κ ηθικό αλλιώς!!! ;)
αχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχααααα
αχά...
Τα χώνει στον gas η Άννα Μαρία Γλωσσοδέτη - βλέπω να φτιάχνει καινούργιο nick σύντομα.
Κοίτα μπορείς να για να κερδίσεις ότι θες!!!πριστιν εννοεις στο θεμα της ντουβλη?
ε σιγα μωρε τι του ειπε...
ας ελεγα κι εγω φατσα φορα τον...μαλακα και θα με εξαφανιζε απο ολο το ιντερνετ!
Κοίτα μπορείς να για να κερδίσεις ότι θες!!!
Με δε,ανοίγουνε παντού όλες οι πορτές!!!
Σαν γενική συμβουλή στα λέω,αλοίμονο σε εμάς τους αρσενικούς που δεν έχουμε βυζιά κ μούνι!!!